Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Karasizim!!!!

Tepki Skoru
0
ben bu sene aöf okulöncesi öğretmenliği 2. sınıfa geçtim ama normal bir okulda okumak o hayatı yaşamak istiyorum sizce öss ye tekrar girmeli miyim herkez aöf deyince alaycı bi şekilde bakıyor belki de ondan etkilendim ama bilmiyorum eğer öss ye girersem aynı dersleri tekrar okucam çünkü ben yine okulöncesi öğretmenliği tercih edicem ve 1 sene kaybım olucak ayrıca eğer öss girersem öss çalışmalıyım ve aynı zamanda aof 2. sınıf derslerine de çalışmalıyım kazanamazsam devam edicem çünkü aöfe ama çook kararsızım girmesem mi acaba diye düşünüyorum yaaa bilmiyorum lütfen bana akıl verin yardımcı olun kafam çok karışık :(

Tepki Skoru
0
Bence Kendİnİ O Strese Sokmanin HİÇ Bİr MantiĞi Yok.ÇÜnkİ Senİn İstedİĞİn Ayni Şey.dersenkİ Ben O.Ö DeĞİl Ç.g. İstİyorum Anliycam.

ÖrgÜn A.Ö. Bence Farketmez Kİ ,senİn Yerİnde Olmak İsteyen Ne Kadar İnsan Var Bunu Bİr Bİlsen Sana Bu Bİle Yeter Sanirim.sen Okulunu Bİtİrmeye Bak Bence.okul Hayati Elbet GÜzel Ama LÜzÜmlu LÜzumsuz İsteklerİmİz YÜzÜnden Kaybettİklerİmİzİn Farkinda Olmayiz.bu YÜzden Çok İyİ DÜŞÜn Ona GÖre Karar Ver.

Ben Senİn Yerİnde Olsaydim Hayatta Birakmazdim Okulumu.;)

Tepki Skoru
0
Bence farklı bir bölüm isteseydin mesela özel eğitim bölümlerinden gir derdim bende,ama aynı bölüm için tekrar öss konularına çalışmak,o stresi tekrar yaşamak,bir de 2.sınıfın derslerine yoğunlaşamamak,hiç akıl karı değil:)Ağzı olan konuştuğu için sende etkilenmişsin normal,bence kulak asma bilen de konuşuyor bilmeyen de,bende bu sene kazandım aöf yi,çevremde küçümseyen falan olmadı hatta örgün ile aynı hakları diyen çoğunlukta,yine de örgün kazansaydım keşke dedim,ama klavuzu okuyunca aöf nin de bayaa güzel hakları olduğunu gördüm,iş diploma ile bitse keşkee,fakültede de okusan insan kendini geliştirmedikten sonra şu mezunuymuş bu mezunuymuyş hiç farketmiyor bence,önemli olan insanın kendini ne kadar geliştirdiği.bunlar benim düşüncelerim tabi,sen düşün taşın kararını ver...

Tepki Skoru
0
ben de aöfte okuyorum örgüne puanım yettiği halde yaşı kompleks edip gitmedim...ama üni ortamını yaşayamadığım için içimde ukde kalmıştır..ki sen daha 18 sin bence bir kez daha öss ye gir o ortamı yaşa...disiplinli çalışırsan mutlaka kazanırsın...şu da var üni ortamını yaşamak istediğin için tavsiyede bulunuyorum yoksa haklar konusunda örgünden pek farkımız yok hatta avantajlarımız çok...

Tepki Skoru
0
bence yinede girmelisin.ünv bambaşka bişey...ben sizi bu yönde destekliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle