Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok güzel oyun, ipe çamaşır asma

Tepki Skoru
0
Önce sınıfın bir köşesinden öbür köşeye rafya gergin olarak bağlanır .Tam ortaya bir bez parçası bağlanarak rafya ortadan ikiye ayrılır . iki öğrenci seçilir yere mandallar ve peçeteler dağınık ve uzak şekilde sınıfa dağıtılır. bir öğrenci süre başlayınca tek tek olmak şartıyla bir mandal ve pür peçeteyi rafyaya yani ipe çamaşır gibi asar. Herkes kendi bölümüne peçeteyi her seferinde tek asar. Süre bitiminde her çocuğun bölümündeki peçeteler sayılır en çok peçete yani çamaşır asan çocuk birinci olur.:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
çok beğendim arkadaşım.paylaşımın için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
balık yakalama oyunu: El büyüklüğünde balık resmi mukavva üzerine çizilerek kesilir . Balıkların üzerine çeşitli desenler çizilir çocuklara guaj boya ile bir gün bir tarafı kuruyunca da başka bir gün diğer tarafı boyatılır . Ayrıca büyükçe bir daire şekli mukavva üzerine çizilerek ortası yırtılmayacak genişlikte oyularak bir halka oluşturulur. iki halka üst üsts yapıştırılırsa daha sağlam oluyor ve atınca uçmuyur. Daha sonra hazırlanan balıklar sınıfı dağınık olarak serpilir seçilen çocuk halkayı belli bir mesafeden balıklara doğru atar ve tam halkanın ortasına tamamen giren balık yakalanmış sayılır. kaç balık tuttuysa o kadar puan alır her çocuğa 3 kez atma hakkı tanınır. çok severek oynuyorlar. Ben uydurdum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle