Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok bÜyÜk haksizlik... Abbas gÜÇlÜnÜn yazisi....

Tepki Skoru
0
Öğretmen atamalarında Çubukçu ne söyledi ne yaptı?

Ataması yapılmayan 300 bin öğretmen adayı Bakan Nimet Çubukçu’nun açıklamalarıyla adeta çıldırdı... Göreve geldiği günden beri söylenen - yapılan yanlışlar:

1-Kasımda 10 bin kadrolu atama yapılacak dedi Aralık'a salladı...

2- Artık sözlesmeli almayacagız dedi Aralık'ta 6 bin alındı...

3- Geldiğinden beri 25 bin öğretmen atandı ama 17 bin tanesi okul öncesiydi diğer branşlar hiçe sayıldı...

4-Şubat ataması bekleyen binlerce öğretmeni kandırdı...

5-Eğitim aksıyor dedi Aralık'ta atama yaptı Şubat atamasını Haziran'a salladı...

6-Sıralamalar açıklanmadı top Ösym ye atıldı...

7-Toplam 70bin sözlesmeli kadromuz eksildikce tamamlanacak yani ek alım denilecek dedi şimdi döndü...

8-Öğretmenler 25 tercih yapıyor dedi...

9-Günübirlik tavırlarıyla herkesi cileden cıkardı...

10-Her yıl olusan taban puanlar bu yıl 5er puan arttı...

11-Plansız bir sekilde okul öncesi 32 ilde zorunlu hale getirildi

12-Atamalarda hep maliyeye bahane bulundu...

13-Polisler okullarda derse girdi öğretmenlikle alakası olmayanlar cocukların ülkenin geleceğiyle oynadı...

14-Öğretmenlerin sorunlarını dinlemedi anlamaya calısmadı...

15-Açıklamalarıyla herkesi perişan etti...

BÜTÜN BU YANLIŞLARA RAĞMEN YAPILMASI GEREKENLER...

1-Haziran ataması derhal yapılmalıdır...

2-Bosalan yerlere ek alım yapılmalıdır...

3-Günübirlik acıklamalar yapılmamalıdır...

4-70 bin sözlesmeli öğretmen kadrosu korunmalıdır ve tamamlanmalıdır...kademeli olarak kadroya geciş saglanmalı ve böylece doğuda öğretmenlerin en azından 3 yıl sabit kalması saglanmalıdır...

5-Sözlesmeli öğretmenlerin hakları iyileştirilmeli ve es durumu atamaları yapılmalıdır...

6-Atamalarda brans dagılımları iyi yapılmalıdır...

7-Okul öncesine bu atamada hic kadro verilmemelidir...

8-Bir günde 50bin defa okunan habere ve yorumlara kulak verilmelidir...

9-Ücretli kölelik artık bırakılmalıdır...

10-Atamalarda kandırmaca yapılmamalıdır...

11-DÜRÜSTLÜK ÖN PLANDA TUTULMALI HALK VE ÖĞRETMENLER KANDIRILMAYA CALISILMAMALIDIR...

2330
Haberi Oyla
Gündemi Belirle

Tepki Skoru
0
abbas güçlü en çok açığın okulöncesinde olduğunu bilmiyomu, gereksiz balon haber konuşuyo işte,, geçen günde nimet çubukçunun sağ koluyla ropörtaj yapmıştı ek alım olacak hemde 6-7 bin arası demişti adam ne oldu,, böyle bir konuşma bile yapmamıştır,, fazla konuşmasın okulöncesi alınmasın mış mış oda çekemedi biziii puhaaaaa gülerim ben buna alınacak hemde istemiye istemiye anladınız siz onu :)

Tepki Skoru
0
sesimizi çıkartmadıgımız için üstümüze geliyorlar, en çok bizim bölümme ihtiyaç var en çok bizde ücretli çalışan var birlik olunsa ama yok malesef , ozaman haksız eleştireleri sineye çekmeye devam arkadaşlar:(

Tepki Skoru
0
abbas güçlü en çok açığın okulöncesinde olduğunu bilmiyomu, gereksiz balon haber konuşuyo işte,, geçen günde nimet çubukçunun sağ koluyla ropörtaj yapmıştı ek alım olacak hemde 6-7 bin arası demişti adam ne oldu,, böyle bir konuşma bile yapmamıştır,, fazla konuşmasın okulöncesi alınmasın mış mış oda çekemedi biziii puhaaaaa gülerim ben buna alınacak hemde istemiye istemiye anladınız siz onu :)
bende gülüyorum bizi bitirmek zorunda başka çaresi kalmadı bugün kırtasiyenin birinde okulöncesi için ücretli öğretmen alınacaktır ilanı vardı hemde benim bulunduğum yer bi ilçe düşünün gerisini bu abbas güçlü de ne yapıyorsa bi öyle bi böyle .arkadaşlar yokmu abbas g nün sitesine üye olan falan bi cevap yazsanıza ben anlamıyorum bu işlerden.bide bizi mecbur bitirecek bu kadar açık varken isteyen istediğini söylesin

Tepki Skoru
0
bende gülüyorum bizi bitirmek zorunda başka çaresi kalmadı bugün kırtasiyenin birinde okulöncesi için ücretli öğretmen alınacaktır ilanı vardı hemde benim bulunduğum yer bi ilçe düşünün gerisini bu abbas güçlü de ne yapıyorsa bi öyle bi böyle .arkadaşlar yokmu abbas g nün sitesine üye olan falan bi cevap yazsanıza ben anlamıyorum bu işlerden.bide bizi mecbur bitirecek bu kadar açık varken isteyen istediğini söylesin

Canım üye değilim ama elimden geldiği kadar bu yazılanlara cvp vermeye çalışıyorum.... Hala dadıyamı ihtiyaç var...Adını soyadını yazsan 40 alırsın vb alçaltıcı yorumlar yazılıyor.... Açık vardı alım oldu ziraatçiler sınıf öğrt olarak atandığı zaman nerdeydiniz. Sıkıldım bunlardan Hakkımızda hayırlısı... İşallah tüm atanamayanlar atanır....

Tepki Skoru
0
benim yorumumu yayınlanmadılar bile..sinir oldum. herkes istediğini söylesinn..inşallah güzel olur herşey

Tepki Skoru
0
Canım üye değilim ama elimden geldiği kadar bu yazılanlara cvp vermeye çalışıyorum.... Hala dadıyamı ihtiyaç var...Adını soyadını yazsan 40 alırsın vb alçaltıcı yorumlar yazılıyor.... Açık vardı alım oldu ziraatçiler sınıf öğrt olarak atandığı zaman nerdeydiniz. Sıkıldım bunlardan Hakkımızda hayırlısı... İşallah tüm atanamayanlar atanır....
walla biraz kaba olacak ama ... ürür kervan yürür,bu kervanı yürütmek zorundalar bas bas 7 çok geç diyolar ya heryerde herkes anlıyacak evet dadılıkta deseniz bakıcılıkta oö si herzaman en önde olacak bunları söyleyenler belliki oö sine gitmemişler bu farkı anlayamadıklarına göre.benim sosyalci arkadaşım oö si öğretmenlik yapıyodu istifa etmiş ben uğraşamam bu ne böyle diyor .demekki neymiş herkes herşeyi yapabilir ama okulöncesi öğretmenliğini yapamaz.bizi atayın heeeeeeeeey yoksa çocuklarımız rezil olacaklar.....

Tepki Skoru
0
Evet o röportajı iyi okuyun , en çok kadrolu okul öncesine olucak 3000-4000 arası olabilir.Sözleşmeli almıyıcaz diyor bakan bazı branşlar 40 lı puanlara düştü diyerek okul öncesini kastediyor,ağustosta alabilirz puanlar yükselir yani üstü kapalı ima etmiş.Ağustosta da en çok alım okul öncesi olucak .Buraya üye olup mantıksız ve basit yorumlar yapmasın bazılar en çok açık okul öncesinde var bunu kabul edin artık 3- 4 sene böyle gidicek. Açık olmıyan branşlarımı alsım meb ......

Tepki Skoru
0
Evet o röportajı iyi okuyun , en çok kadrolu okul öncesine olucak 3000-4000 arası olabilir.Sözleşmeli almıyıcaz diyor bakan bazı branşlar 40 lı puanlara düştü diyerek okul öncesini kastediyor,ağustosta alabilirz puanlar yükselir yani üstü kapalı ima etmiş.Ağustosta da en çok alım okul öncesi olucak .Buraya üye olup mantıksız ve basit yorumlar yapmasın bazılar en çok açık okul öncesinde var bunu kabul edin artık 3- 4 sene böyle gidicek. Açık olmıyan branşlarımı alsım meb ......

Arkadaşım kimin mantıksız yorum yaptığını anlayamadım.Ağustosta yapılacak öğretmen atamalarından sonra sözleşmeli alım olmayacak.Bu atama sözleşmelilerin kadroya geçmesidir. Bizde biliyoruz en çok açık okulöncesinden var umarım bu senede fazla alım olurda atanırız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle