- Tepki Skoru
- 0
[size=large]Öğrenmenken benimde unutamadığım bi olay var. Uyku saatdeyiz. okulumuza yeni başlayan 5 yaşındaki sena da benm yanımda durmak istedi. çocuklarımın başında önce biraz kitap okuduk beraber.sonra onlar uyudu bende çantamdan birşey almak için çantamı aldım. elime aynam qeldi rujumu tazeliyim dedim sena da pür dikkat beni izlemeye koyulmuş. farkettiğimdee bana bi soru sordu; "öğretmenim senin kocanmı qelicek onun için mi süsleniyosun" dedi. Şaşkınlık içerisinde "benim kocam yok çünkü ben henüz evli değilim" dedim. peki öğretmenim senin erkek arkadaşında mı yok dedi ( bu sorunun o sıra erkek arkadşından yeni ayrılan bi öğretmen için ne kadar depresif bi soru olduğunu siz tahmin edin!) yok kızım dedim. Sena dewam etti" öğretmenim biliyo musun?" dedi. "Neyi?" dedim...
cvp şu: ben büyünce çok qüzel bi kız olucam herkez öyle sölüyo zaten. benim çok erkek arkadaşım olucak yakışıklılardan ama ben hiç evlenmicem!."
yorum sizin...[/size]
cvp şu: ben büyünce çok qüzel bi kız olucam herkez öyle sölüyo zaten. benim çok erkek arkadaşım olucak yakışıklılardan ama ben hiç evlenmicem!."
yorum sizin...[/size]