Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok acil yardım ....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok acil cevap verirseniz sevinirim ösymnin aday işlemleri sayfasına bugün girdiğimde öğrenim bilgileri bölümümde okul türü bölümünde kız meslek lisesi yazacağı yerde endüstri meslek lisesi programı yazıyor.ama benim ygsye başvuru çıktısı aldığım kağıtta kız meslek lisesi yazıyor ösymnin yapmış olduğu bir hata.acaba sizinkindede bu hata varmı yoksa sizde kız meslek lisesimi yazıyor..ösymyi arıyorum cevap veren yok telefonlara bakmıyorlar... lütfen acil cevap verin ne yapmam lazım..

Tepki Skoru
0
ösym sayfasında aday işlemleri var oradan
kendi tc numaranı ve ösym şifrenle gir ordanda 2010 ösym bölümünü seç çıkan ekranda aday işlemlerini seç senin karşına ygsye başvuru bilgilerin gelecek
orada öğrenim bilgilerinde okul türne bak

Tepki Skoru
1
hemen baktım... MESLEK LİSESİ (KIZ TEKNİK) yazıyo benimkinde..

Tepki Skoru
0
evet yazıyor ama okul türü bölümünde ne yazıyor arkadaşım kız meslek lisesimi yazıyor

Tepki Skoru
0
demekki seninkinde bi yanlşlık hata yok teşekkürler cevap verdiğin için ..

Tepki Skoru
1
evet kız meslek lisesi yazıyor..aynı kayıt yaptırırken verdikleri kağıttaki gibi.

Tepki Skoru
0
bana verdikleri kağıttada kız meslek lisesi yazıyo ama aday işlemleri sayfanda endüstri meslek lisesi olarak görünüyo...

Tepki Skoru
1
aobp larıda yazıyomu burada...yoksa 15 temmuza kadar bekleyecekmiyiz ya.

Tepki Skoru
0
yok onun için beklemen lazım burada sadece diploma notları açıklandı aobpları daha belli değil ama sen kaba taslak hesaplayabilirsin önce ordaki diploma notunu 5 ile çarp çıkan sayıyı 0,21 ile çarparsan çıkan sonuç sana gelecek toplam puanı verir

Tepki Skoru
0
ÖYSM merkezine gitmeniz daha yararlı olur. Şahsi bilgilerdeki en basit bir yanlışlık bile okullara yerleşmede sorunlar çıkarıyor.

Tepki Skoru
0
Güler arkadaşım benimkindede endüstri meslek yazıyo düzelttirebildinmi sen şok oldum.......Böyle saçmalık olurmu yaaaa

Tepki Skoru
0
meltem okr arkadaşım, ben ösym ile resmen kavga ettim bana önce dedilerki buna yapacak birşey yok ona göre tercih yapacakmışız saçmalığa bakarmısınız ben kız lisesi çocuk gelişimi okumuşum ben endüstri mesleğe göre tercih yapacakmışım.neyse bir kaç kişiyle görüştüm en son bir bayan bana dilekçe yazın dedi çünkü ben haklıyım daha önceden böyle bir hata yoktu yeni yapılan bir yanlışlık ve benimle birlikte bir çok arkadaşımında öyle ben dilekçe yazdım ayın 9unda ellerine ulaşmış ancak dilekçe cevaplama süresi süresi 5ile 10 gün arası olduğu için bekleyecekmişim bakalım onuda bekleyeceğim ama düzelecektir çünkü benim elimde başvuru sırasındaki verilen kağıt var ve her bilgim orada doğru bu yanlışlığı ösym kendisi yaptığı için mecburen düzeltecek...insan hayatından bir yılı bu şekilde heba edilemez ve ettirmemmmm..sende ara istersen meltem ama sanada dilekçe yaz diyeceklerdir sende ösymnin ana sayfasındaki genel amaçlı dilekçe örneği ile birlikte sınava başvuru sırasında sana verilen başvuru belgesi fotokopisi ile birlikte(başvuruda verilen bilgisayra çıktısı) ösymye gönder en kısa zamanda.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar nasıl bir sitemdir bu anlayamıyorum ben o sırda o küçücük hatayı fark etmesem ve allahıma şükür ki bana gösterttive ben ve daha bir sürü arkadaşım bu hatanın düzeltilmesi için mücadele ediyoruz.fark etmesem tercihleri ona göre yapsak tüm emeklerimiz boşa gidecek varmı böyle birşey yaaaa...:hhf:

Tepki Skoru
0
Güler arkadaşım ben 2 3 gündür bu hatanın düzeltilmesi için ugraşıyorum aramadıgım yer kalmadı ösym halk egitim kendi okulum en sonunda bu yanlışlıgın mesleki açıkögretim lisesinden ösym gönderilen yazı ile düzeltilecegini bana ösym den söylediler bende maöl arayarak bu hatanın düzeltilmesini istedim onlarda ösym ye yazı gönderdiler,ösym bu yazı karşılıgında ancak bunu düzeltebiliriz dedi aksi taktirde ögrencilerin gönderdigi dilekçenin bir önemi yok dediler sende en kısa zamanda maöl ara tc no söle yazıyı göndersinler.İşin komik yanı maöl nasıl böle bi hata olmuş diyolar hatayı yapanlar kendileriymiş bunu nasıl farkettiniz daha kaç kişi bu durumda falan dediler sende çevrende bu durumda olanlara ulaş.YAŞADIKLARIMA İNANAMIYORUM GERÇEKTEN FARK EDİLMESİ KAÇ KİŞİNİN HAYATINA MAL OLACAKTI İŞTE BURASI TÜRKİYE LAFINI YİNE SÖYLETTİRİYORLAR HERKES İŞİNİ ADAM AKILLI YAPSA BÖYLE SORUNLAR YAŞAMAYACAGIZ.......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle