Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Coğrafya hakkında

Tepki Skoru
0
arkadaşlar coğrafyadan yaralandığınız tam teşekkülü bir kaynak , ya da netten izlediğiniz bir hoca varsa bilgilendirir misiniz beni?ben sayısal çıkışlıyım ve coğrafyada önemsenen ayrıntıları, ipuçlarını bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. ilginize teşekkürler....

Tepki Skoru
0
benim taktiğim şu,önce kolay ve genel hatlarıyla anlattığı için ihtiyaç yayınlarının coğrafyasını not tutmadan hızlı hızlı okuyarak bitir.zaten çabuk bitiyor..sonra bir kez daha daha anlayarak yargı yayınlarının coğrafyasından çalış ve mutlaka ama mutlaka haritalar çizerek(mesela madenlerin çıkarıldıkları yerler için bi tane sebze meyveler için bi tane vs.)bunları odana asarak çalış..

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bende ihtiyacı yavsiye ederim yargı hiç hoş değil çok karışık geliyor bana

Tepki Skoru
0
yargı bana da hep karısık gelmıstır. data ve ıhtıyacı tavsıye edıyorum.

Tepki Skoru
0
ihtiyaç bu konuda bir numara ayrıca size küçük bir kopya olsun bölegelere ayrıntılı çalışın bölegelerde zaten temel olan herşey veriliyor full yapmanız hayal olmuyor:)
tecrübe edilmiştir:)

Tepki Skoru
0
aslında bu herkese göre değişiyor işte mesela şimdiye kadar incelemediğim kaynak kalmadı ama hiçbiri yargı gibi kafama işlemedi,çok sistematik bir biçimde adeta beynme yazılıyor biir kere okuduklarım,ama ihtiyaçı bitidim mesela hiç ayrıntı yok,ihtiyaç zaten bir altyapısı olanlar için iyi bir kaynak..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize. bir de coğrafyada bazı kodlamalar oluyor kolay hatırlanmak için var mı sizin de o şekil kodlamalarınız???

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle