Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuktan al haberi derler!!!!

Tepki Skoru
0
bir öğrencim servisle eve gidiyordu birgün annesi ben artık onu götürüp getireceğim dedi, neyse ilk günden kızım bana öğretmenim babam anneme araba aldı. arabanın rengini de öğrendim. ogün annesi geldi çıkış saatinde bende ;.... hanım araba almışsınız hayırlı olsun kadın öyle şaşırdıki sonra dedimki hemde siyahmış hayırlı olsun güle güle kullanın sadece markasını bilmiyorum kızım hepsini söyledi bana dedim baya bi gülüştük..servisten alma sebebini de ilk günden öğrenmiş olduk çocuktan al haberi diye boş yerimi demişlerr:):):)

Tepki Skoru
0
aılerın ozel hayatı dıye bişey kalmıyoo herseyı anlatıyo benımkıler de :))

Tepki Skoru
0
en özeli bundan öteye geçmesin....bu kadar yeterli dimiiiiiiiii :))))

Tepki Skoru
0
'bazı şeyler aile sırrıdır herkese anlatılmaz zeynepciğim' dediğimde ''sen yabancımısın öğretmenciğim?''diyen kızım var sıınıfımda bu yıl

Tepki Skoru
0
çocuk için aile ve öğretmen çok önemli bir yerde oluyor hatta öğretmenin dedikleri hemen yapılıyor.sizi ailesi gibi görüyor bu taraftan bakınca güzel :))) velilerde çoğu zaman şöyle diyorlar hocam siz şunu şunu yapmasını söyleyin sizin deyince hemen yapıyor vb. gibi... ALLAH muhabbetinizi arttırsın :)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle