- Tepki Skoru
- 0
harika
indis' Alıntı:çok güzeller bende kopyaladım teşekkür ederim
keremcik' Alıntı:ÇOK İŞİME YARAYACAK ÇALIŞMALAR. PAYLAŞTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
cimi' Alıntı:Hepsi birbirinden güzel ve yaratıcı, teşekkürler
dilek_kavak' Alıntı:harika çok güzel bunlar bayıldım )))
rabiye' Alıntı:hepsiiiiii harika çok teşekkür ederim canım
butterfly1980' Alıntı::thumbsup:harika çalışmalar. paylaşımınız için teşekkürler.
sevil_19pink' Alıntı:harika
seros' Alıntı:süper bunlar canım çok teşekkürler
free_girl' Alıntı:Çok Güzel..
fyigit' Alıntı:süper valla teşekkürler
seroo' Alıntı:pınarrrrrrrr sen süpersin yaa... fikir pınarımızsın sen bizimmm
sevcan_35' Alıntı:pınar çok güzel çalışmalar bunlar çocukların hayal güçlerinin sınırı elbette yoktur
ve
bizlere düşende bu haya gücünü doğru eğitim ve uygun çalışma teknikleri ile ortaya çıkarabilmek; en üst düzeyde bulundurabilmektir
çok yararlı etkinlikler teşekkürler canım
bilden' Alıntı:çok yaratıcılar gerçekten saol
free_girl' Alıntı:Teşekkürler.
Gülnar' Alıntı:çok teşekkürler
emircik' Alıntı:çok güzel hepsini aldım teşekkür ederim
:thumbsup:
yengec' Alıntı:canım süpersin tam arayıpta bulamdığım şey çok sağol elinde daha varsa yolla ne olur.
talya' Alıntı:PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.BU SİTENİN KURULUŞ AMACI BELKİ ÖĞRETMENLERİN BİRBİRİNE DESTEK OLUP GELİŞİMİ ARTIRMAK.AMA İNANIN Kİ FAYDALANDIGIM KONULARLA EVDE KIZIMLA GEÇİRDİGİMİZ ZAMAN DA FARKLI ŞEYLERLE UGRAŞMAK ÇOK HOŞ OLUYOR.TEŞEKKÜRLER
sevgiogretmen' Alıntı:tşk ederim gerçekten çocukların yaratıcılıklarını geliştirecek
esmaogretmen' Alıntı:canım sağolasın ya ellerine sağlık...
serap TURGUT' Alıntı:Çok teşekkürler çokcuklarım bunları çok sevicekdir eminim
selda' Alıntı:bu güzel etkinlik sayfalarını bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.gerçektende yaratıcı amaçlı çalışmalar
sevdanursalli' Alıntı:çok beğendim. teşekkürler
NUNAL' Alıntı:bence çok güzel ve yaratıcı fikrler güzel ve özenerek ve gerçekten çocukların yaratıcılığına katkıda bulunan herşeyin tek düze olmasını önleyen güzel etkinlikler tebrikler ve teşekkürler
nanelimon' Alıntı:çok iyi teşekkürler
GREEN' Alıntı:çok güzel hemencecik kaydettim saolasın