Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuklarda tuvalet alışkanlığı

Tepki Skoru
0
öğrencilerimden biri bir kaç kez altına büyük tuvaletini yaptı. annesi ile görüştüğümde evde de bu tür olaylarla karşılaştığını söyledi. öğrecim 2. kez anasınıfına gidiyor ve ailesi pek ilgilenmiyor çocukla.dün okula geldiği zaman yine altına yapmıştı ama bu sefer okulda değil evde yapmış annesi temiz iç çamaşırı bulamadığı için çocuğu o şekilde okula göndermiş.
bu durumu annesiyle görüşmek istiyorum fakat bir türlü okula gelmiyor.
bu konuda ne yapmam gerekir bilmiyorum.
bu arada birkezde çocuk evcilik köşesinin içine yapmıştı büyük tuvaletini..
durumun kritik olduğunun farkındayım fakat bulunduğum okulda danışabileceğim hiçkimse yok...
böyle bir durumda ne yapilabilir?

Tepki Skoru
0
ay şaşılası ve aınası bir durum öncelikle allah kolaylık versin diyorum böyle birşey olabilirmi yahu ne kadar vicdan var anlamadım ben böyle bir anneyi insan kıyabilirmi evladına yaa akıldan noksanmı kadın acaba
kusura bakmayın sert çıkıyorum çünkü hakikaten bir anne nasıl böyle vicdansız olur demkki oluyo malesef..
ben psikolojik bir danışmanla işbirliği içinde sorunun hallolabileceği inancındayım ancak annenin rolü çok büyük burada
umarım daha ayrıntılı size ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı değerli hocalarımız olur burada
ben sadece bir anne olarak tepkimi dile getirebiliyorum ancak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle