Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuklarda cinsel gelişim ve eğitim

Tepki Skoru
0
çocularda cinsel gelişim ve eğitim hakkında da bir bölüm olması gerektiğini düşünüyorum. bu konuyla ilgili bir ödev hazırlayınca önemini daha iyi fark ettim. eğer böyle bir bölüm açılrsa bilgilerim ölçüsünde yardım etmeye hazırım.

Tepki Skoru
0
eğer açılırsa böyle bir bölüm elimde var olan kaynakları tarnsfer etmeye çalışırım... :)
teşekkürler hocam böyle bir öneri için... :)

Tepki Skoru
1
gerçekten önemli bir konu olmasında yarar var

Tepki Skoru
0
çocularda cinsel gelişim ve eğitim hakkında da bir bölüm olması gerektiğini düşünüyorum. bu konuyla ilgili bir ödev hazırlayınca önemini daha iyi fark ettim. eğer böyle bir bölüm açılrsa bilgilerim ölçüsünde yardım etmeye hazırım.

BENDE NURAY ÖĞRETMENİME KATILIYORUM MASALARIN ALTINA GİREN SINIFIN DOLAP YANLARINI SEÇİP BAZI :congratulationscut4:congratulationscut4İŞLER YAPAN ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZE NASIL DAVRANACAĞIZ SADECE İLGİLERİNİ BAŞKA YÖNE ÇEKMEYE ÜZERİNE GİTMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA AİLE VE BEN NE YAPACAĞIMIZI BİLEMEDİK BU KONULARDA BİR BÖLÜM BENCE ŞART PSİKOLOĞA GÖTÜRMEDEN ACİL YARDIMLAR VE AİLELERİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Tepki Skoru
0
cinsel egitimle ilgili dosya hazrlamam gerekiyor degerli hocalarım elinizdeki kaynaklarla bana yardımcı olursanız sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle