Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuklar modayı takip ediyor

Tepki Skoru
0
Yapılan araştırmalar, çocukların '3 yaşına geldiklerinde' ne giyeceklerine kendilerinin karar verdiğini ortaya koydu.

Uzmanlar, genç nüfusta kendini sıkça gösteren alışveriş tutkusunun modayı takip etme yaşını her gün düşürdüğünü belirtiyor. Araştırmalara göre, 3 yaşında giymek istedikleri kıyafetleri kendileri seçen çocuklar, 10 yaşına ulaştıklarında markaları biliyor ve bu markalardan alışveriş yapmayı tutku olarak niteliyor. Yetişkinler için üretim yapan ve dünya devi konumundaki markalar da çocukların isteklerine göre üretimlerini şekillendiriyor.

Bu kapsamda, İstanbul'daki Dünya Ticaret Merkezi'nde 18-20 Ağustos tarihlerinde Çocuk Giyim ve Akseurları Fuarı düzenleneceğini belirten yetkililer, "11'cisi düzenlenecek fuarda katılımcı firmalara sonbahar-kış kreasyonlarını tanıtma fırsatı verilecek. Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan fuar, yeni kreasyonların sergileneceği ve çocuk moda dünyasındaki profesyonellerin buluşacağı bir platform olacak" dediler.

Tepki Skoru
0
Evet bu gercekten doğru henüz anne olmadım ama yeğenimden biliyorumda ya böyle bir şey olamaz kendi kıyafetlerini kendi zevkine göre uydurup giyiyor veee anneye danışmak yok kafasına göre takılıyo ve de çok zevkli giyiniyor yeni neslin çocukları işte...:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle