Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk şarkılarının gitar akorları elinizde var mı?

Tepki Skoru
0
s.a

çocuk şarkılarının gitar akorları nette hiç bulunmuyor elinizde varsa paylaşabilir misiniz lütfen?

Tepki Skoru
0
bir çok okul şarkısı re(D),SOL(G),Mİ(Em),ve la(A)dan oluşuyor.bu sırayı takip ederek gitsen bi çok şarkıyı çalarsın..(örn:ali babanın çiftliği,kalk artık sabah oldu,gel bize katıl bize,küçük kurbağa,hop hop ne güzel top,benim 3 balığım var...ve niceleri..)genelde çocuk şarkıları re,sol,mi,ve ladan oluşuyor.la,sol,fa mi den oluşan şarkılar,çok değil,olunca da daha pes sesli şarkılar oluyor.(örn:eek:rmanlar yurdumda,masal,..gibi..)ama elimde şarkı akorları yok.genelde ben oturup çıkartıyorum..işte böylee..sevgiler,başarılar:)

hly

Tepki Skoru
0
merhaba hocam gıtar veya pıyano ensturumantal olarak ıstıyorsanız bunun ozel bı programı oldugunu bıllıyorum bı ogrtmn arkadasım kullanıyorda ordan bılıyorum cocuk sarkısını gırıyorsunuz program hangı muzık aletıyle calmak ıstıyorsanız oyle sozsuz calısıyor oyle bı sey arıyorsunuz gelıba programın adını bılmıyorum ama ogrenınce buraya mesaj atarım hocam kolay gelsın

Tepki Skoru
0
İmanlı nesil ocam wallahı katılıyorum sıze.yok yok yok hıc bı yerde yok yaw.....

Tepki Skoru
0
Beyaz ördek
a e a
bak şu beyaz ördek ne hoş yüzüyor (2)
d a e a
yüzüp giderken dalıp çıkıyor (2)
a e a
beyaz tüylerinden inciler akıyor (2)

d a
vak vaka vak vak vak
e a (2) nakarat
vik vike vik vik vik

a e a
gagası uzun kuyruğu kısa (2)
d a e a
yürüyüşe bak paytak paytak (2)

nakarat**

(beyaz ördek şarkısının gitar akorları)
(!! Akorları kendim çıkarttım eğer bir yanlış varsa düzeltirseniz sevinirim)

Tepki Skoru
0
a = (la majör)
e = (mi majör)
d = (re majör)

Tepki Skoru
0
gitar çalmayı az çok bilen biri için çocuk şarkıları kulaktan çok rahat çalınabilir.. (bence)

Tepki Skoru
0
evet akor çıkarmak okadarda zor bir iş değil. yalnız her şarkının çocuğun sesine uygun olmadığını düşünüyorum transpoze yapmayı unutmayın derim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle