Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk gelişimcilerrrr kaç kişiyiz? bu sene kaç mezun varrrr? atanabilecekmiyiz....

Tepki Skoru
0
2000 mezun olduğunu biliyorum bu forumdan gecen yıldan da 70 kadronun boş kaldığını çünkü herkes okul öncesine gitmiş.memurlar netteki branş sıralamsına baktınızmı oradan sınava giren sayısı belli ama şuan hatırlamıyorum ben52.817 ile560.sıradayım

Tepki Skoru
0
2000 mezun nasıl olur?herkes atandı geçen yıl.bu yıl ise bizim bölüm sadece iki üniversitede olduğu için nasıl o kadar kişi olur mu? selçuk ve gazi toplam 140 kişi değil mi?70 kadronun boş kaldığını bende biliyorm..kimse yok ki boş kaldı öyle değil mi?

Tepki Skoru
0
sadece çocuk gelişimi öğretmenliği mezunu yokki okul öncesi ve çocuk gelişimi öğretmenliği bölümüde var çocuk gelişimini tercih eden hatta benim gazi mezunu arkadaşım var çift dal oluyor onlat-rın diploması tercih yapıyor sayfa açıldı branş sıralamsına bakarsanız 700 küsur ç.g.öğret. 400 kusur kişide okul öncesi ve çocuk gelişimi girmiş bu yıl sınava

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle