SEVGİLİ ANNE VE BABACIĞIM!
Yaptıklarım ve yapacaklarım zaman zaman sizi telaşa düşürebilir. Ama sorumlarıma zamanında çözümler bulabilirseniz, birlikte mutlu olabiliriz.
Bazen benimle sözcüklerimden daha yüksek sesle konuşun.
Bana gülümseyin.
Beni kucaklayın.
Bana dokunun.
Beni bağrınıza basın.
Artık öğrendiklerimi edindiğim deneyimlerle değerlendirebileceğim.
Benimde beş duyum var!
Olabildiğince gelişmektir amacım! Ve istediğim, sizin beni desteklemeniz.
Kıskançlıklarım, sizi sevdiğim ve sizin sevginizi paylaşmak istediğim içindir. Bu duyumsamamı anlayabilirseniz bana yardımcı olabilirsiniz.
Doğduysam sizin yardımınızı almak ve gelişmek zorundayım.
Sorumlarımdan korkmayın siz korktukça onlar daha da büyür. Sorunlarımı kabul ederseniz çözme yolunda büyük bir adım atmış olursunuz.
Düşünce ve duygularımı anlatabilmem için konuşmam gerek; Eğer beni dinler ve sözümü kesmezseniz…
Yaptıklarım ve yapacaklarım zaman zaman sizi telaşa düşürebilir. Ama sorumlarıma zamanında çözümler bulabilirseniz, birlikte mutlu olabiliriz.
Bazen benimle sözcüklerimden daha yüksek sesle konuşun.
Bana gülümseyin.
Beni kucaklayın.
Bana dokunun.
Beni bağrınıza basın.
Artık öğrendiklerimi edindiğim deneyimlerle değerlendirebileceğim.
Benimde beş duyum var!
Olabildiğince gelişmektir amacım! Ve istediğim, sizin beni desteklemeniz.
Kıskançlıklarım, sizi sevdiğim ve sizin sevginizi paylaşmak istediğim içindir. Bu duyumsamamı anlayabilirseniz bana yardımcı olabilirsiniz.
Doğduysam sizin yardımınızı almak ve gelişmek zorundayım.
Sorumlarımdan korkmayın siz korktukça onlar daha da büyür. Sorunlarımı kabul ederseniz çözme yolunda büyük bir adım atmış olursunuz.
Düşünce ve duygularımı anlatabilmem için konuşmam gerek; Eğer beni dinler ve sözümü kesmezseniz…