Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

çocuğumu kendi sınıfıma almak istiyorum

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar çocuğum 47 AYLIK Anaokulunda çalışıyorum kendi sınıfıma alsam sizce nasıl olur okuldaki tek tam gün sınıfı bende başka da tam gün yok

Tepki Skoru
1
çok büyük hata yapmış olursunuz bana göre.Bende şu an hamileyim ve ilerde böyle bir şeyi yapmayı düşünmüyorum kesinlikle.Tabi çaresiz olabilirsiniz bakıcı açısından o konuda bir şey diyemem.Ancak arkadaşlarımın çocuklarından gördüğüm kadarıyla hiç iyi sonuç vermiyor.

Tepki Skoru
0
Cevabınız için teşekkürler hiç iyi sonuç vermiyor derken neyi kastediyorsunuz bilgi edinmek maksadıyla soruyorum

Tepki Skoru
1
çocuk ilkokulda zorlanıyor daha sonrasında hocam.ister istemez çocugunuza ilginiz fazla olacak ya da diğer çocuklardan birine sinirlenip kendi çocuğunuza kızacaksınız.Çocuk diğer öğrencilerinizle ilgilenince kıskanacak.ayrı bir yerde okursa kendi kendine savaşmayı öğrenir,özgüveni yükselir,her canının istediğinin olmayacağını anlar,yanında ebeveyn olmadan da bir hayat olduğunu kavrar.hayata ne kadar erken atılırsa o kadar iyi.Tabi bunlar benim düşüncelerim karar yine de sizin:)kolay gelsin şimdiden...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle