- Tepki Skoru
- 0
Duyduk duymadık demeyin! Dertlerime çare bulamadım demeyin! Kendini ve hayatı keşfetmek için mutlaka dene! 

www.gencbeyin.org
• Herkese model olabilecek idealist bir genç beyinin
nefes kesen hikâyesi: Sıfırdan zirveye 6 KRİTİK ADIM
• 10 maddede İDEAL EŞ
• İZ BIRAKAN konuşma nasıl yapılır?
• Ünlülerden alınacak KARİYER DERSLERİ
• Hedefsizsin, çünkü...
• Maaşa zam istemede tecrübe edilmiş 5 TAKTİK
• İnsana adım attırmayan 3 YANLIŞ İNANÇ
• Çocuğa kitap okutmanın EN GARANTİLİ ve KOLAY yolu
• İNSAN SARRAFI mısınız? Test edin!
• Matematiği SEVDİREREK ÖĞRETME teknikleri
• Zamanın GİZLİ KATİLLERİ!
• AŞIRI KISKANÇ tiplere çareler
• İLETİŞİM yeteneğini artırmanın ipuçları
• Kötümserliği yenmek için 9 TAVSİYE
• %1’in %96’ya sahip olmasındaki SIR
• Bütün problemlerinizi 10 adımda çözün!
•10 şeyi yaparak beynini DAHA FAZLA kullan!
• Kendine yapman gereken EN BÜYÜK 5 İYİLİK
Aradığım herşeyi buldum!
(...) Danimarka’da sosyoloji okuyorum, bir test için İstanbul’a geldiğimde Genç Beyin’i tanıdım, aradığım herşeyi buldum diyebilirim. 21. yüzyılda Türkiye’de böyle muazzam bir yayının çıkması Türk insanı için inanılmaz fırsat. Müthiş birşey bu! (...) Sibel Şahin
Genç Beyin’in farkı ne?
(...) Genç Beyin’in farkı, her satırı ve hatta kelimeyi her okuyucuya mutlaka okutabilme azmi ve kararlılığı. Bu niyet ve gayret muazzam sonuçlar veriyor ve ortaya böyle bir şaheser çıkıyor. (...) Nedim Hoşer Genç Beyin hakkında internette bunlar var!
Öğretmenden mektup var!
(...) Genç Beyin’le beni tanıştıran okul müdürümüz Hikmet Bey’i ömrüm boyunca unutmam, unutamam. Zira bana öğretmenlik hayatımda öyle bir hazine kapısı açtı ki; bütün ölü veya tembel beyin hücrelerimi harekete geçirdi, dergideki ifadeyle “dinamitledi!” 8 yıllık meslek hayatımdan sonra doğrusu öğretmenliğe ilgim azalmaya başlamış, bu işi “kerhen” yapmaya doğru yönelmiştim. İşte tam o sırada tanıdım Genç Beyin’i. Şimdi öyle kanım kaynıyor, okula gidip sınıfa girerek ders anlatmaya, öğrencilerime eğitim öğretimi birlikte vermeye heves duyuyorum ki; içimdeki depremin şiddetini tarif edemem! Kanaatimce
bu depremi bütün eğitimciler yaşamalı ve Genç Beyin’i her ay takip etmeliler. Açıkçası kendim uğraşsam, bir yığın emek-zaman-para harcasam biraraya getiremeyeceğim birikimi her ay hazır olarak bulmak müthiş bir kolaylık. Emeği geçen herkesi tekrar tekrar tebrik ederim. İbrahim Yıldız

www.gencbeyin.org
• Herkese model olabilecek idealist bir genç beyinin
nefes kesen hikâyesi: Sıfırdan zirveye 6 KRİTİK ADIM
• 10 maddede İDEAL EŞ
• İZ BIRAKAN konuşma nasıl yapılır?
• Ünlülerden alınacak KARİYER DERSLERİ
• Hedefsizsin, çünkü...
• Maaşa zam istemede tecrübe edilmiş 5 TAKTİK
• İnsana adım attırmayan 3 YANLIŞ İNANÇ
• Çocuğa kitap okutmanın EN GARANTİLİ ve KOLAY yolu
• İNSAN SARRAFI mısınız? Test edin!
• Matematiği SEVDİREREK ÖĞRETME teknikleri
• Zamanın GİZLİ KATİLLERİ!
• AŞIRI KISKANÇ tiplere çareler
• İLETİŞİM yeteneğini artırmanın ipuçları
• Kötümserliği yenmek için 9 TAVSİYE
• %1’in %96’ya sahip olmasındaki SIR
• Bütün problemlerinizi 10 adımda çözün!
•10 şeyi yaparak beynini DAHA FAZLA kullan!
• Kendine yapman gereken EN BÜYÜK 5 İYİLİK
Aradığım herşeyi buldum!
(...) Danimarka’da sosyoloji okuyorum, bir test için İstanbul’a geldiğimde Genç Beyin’i tanıdım, aradığım herşeyi buldum diyebilirim. 21. yüzyılda Türkiye’de böyle muazzam bir yayının çıkması Türk insanı için inanılmaz fırsat. Müthiş birşey bu! (...) Sibel Şahin
Genç Beyin’in farkı ne?
(...) Genç Beyin’in farkı, her satırı ve hatta kelimeyi her okuyucuya mutlaka okutabilme azmi ve kararlılığı. Bu niyet ve gayret muazzam sonuçlar veriyor ve ortaya böyle bir şaheser çıkıyor. (...) Nedim Hoşer Genç Beyin hakkında internette bunlar var!
Öğretmenden mektup var!
(...) Genç Beyin’le beni tanıştıran okul müdürümüz Hikmet Bey’i ömrüm boyunca unutmam, unutamam. Zira bana öğretmenlik hayatımda öyle bir hazine kapısı açtı ki; bütün ölü veya tembel beyin hücrelerimi harekete geçirdi, dergideki ifadeyle “dinamitledi!” 8 yıllık meslek hayatımdan sonra doğrusu öğretmenliğe ilgim azalmaya başlamış, bu işi “kerhen” yapmaya doğru yönelmiştim. İşte tam o sırada tanıdım Genç Beyin’i. Şimdi öyle kanım kaynıyor, okula gidip sınıfa girerek ders anlatmaya, öğrencilerime eğitim öğretimi birlikte vermeye heves duyuyorum ki; içimdeki depremin şiddetini tarif edemem! Kanaatimce
bu depremi bütün eğitimciler yaşamalı ve Genç Beyin’i her ay takip etmeliler. Açıkçası kendim uğraşsam, bir yığın emek-zaman-para harcasam biraraya getiremeyeceğim birikimi her ay hazır olarak bulmak müthiş bir kolaylık. Emeği geçen herkesi tekrar tekrar tebrik ederim. İbrahim Yıldız