Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çock Gelşm ve A.Ö.F okuyanlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar aranızda 4 yıllık çocuk gelişimi bölümü okumuş ya da okuyan varmı varsa Üni.kaç puanla girdi hangi üni. Yazabilir mi? bide A.Ö.F okuyanlar kaç puanla kazandı geçen sene yazabilirler mi? çooooooook lazım da...

Tepki Skoru
0
slm arkadaşım ben de bu yıl kazandım bu yıl aöf 385 ile kapattı haberin olsun...

Tepki Skoru
0
elyaoz çoook teşekkürler...bende kaçla kapattığını merak ediyodum.bayada yüksek bi de EA...:( inş.tutar bu sene ;(((( bi de 2000 kişi alıyolar yaaa millette maşallah...bide demiyo mu 145 alan 4 yıllık okur diye fitil oluyorum fitil .........:((((

Tepki Skoru
0
elyaoz çoook teşekkürler...bende kaçla kapattığını merak ediyodum.bayada yüksek bi de EA...:( inş.tutar bu sene ;(((( bi de 2000 kişi alıyolar yaaa millette maşallah...bide demiyo mu 145 alan 4 yıllık okur diye fitil oluyorum fitil .........:((((
aöf de esas olan en yüksek aldığın puandır hocam,yani ea filan önemli değil sözelin yüksekse ordan da girersin

Tepki Skoru
1
Ben Geçen yıl kazandım (ygs 4) 425 puanla.
Ham puanım 335 ti okuldanda 90 puan geldi yani okuldan gelen puan çok önemli..
Ama aöf en son 385 le kapattı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.