Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çin malı yasak değil mi?

Tepki Skoru
0
şimdiki çocuklar pek bi bilmiş arkadaşlar.geçen hafta sınıfımızı toplarken hüseyin adında bi öğrencim telaşlı telaşlı yanıma geldi.elinde bi oyuncak.bana dediki"öğretmenim bu oyuncağın arkasında çin malı yazıyo.neden bu oyuncak sınıfımızda?bu çin malları zehirli değil mi?bize zarar vermez mi?" şaşırdım kaldım gerçektende oyuncağın arkasında made in chına yazıyodu.ne cevağ vereceğimi şaşırdım."haklısın hüseyin deyip oyuncağı aldım elinden ve dolabın üstüne koydum ama hüseyin'in gözleri bütün gün o oyuncaktaydı.....

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR nihalcarboga... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
aferim ona....nekadar akıllı gündemi nerkes takip edemez edemiyorda biz büyükler bile.....o yüzden çocukların yanında olmak en iyisi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gerçektende öyle çok dikkatli...bugünde çıkarken bana döndü ve "öğretmenim müdür amcama selam söyle "dedi...ne diyim ben bu çocuğa ......

Tepki Skoru
0
hiç bişey deme yanağından öp çok tatlı yaa...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle