Çim adam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan papatya33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@papatya33
çocuklara talaştan çim adam yaptırcam malzemeleri ve tarifini hatırlatırsanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım çim adam için çim tohumu,talaş,ten çorap.ten çorabın içine talaşı dolduruyosun burnu olacak yere çim tohumu atıp orayı bağla.daha sonra talaşları istediğn kadar doldur üstüne çim tohumlarını serp bolca ve çorabı bağla.altına plastik bir tabak koyup güneş alan bir yere koy hergün sula..benim kiler hersene süper oluyo denemeni tavsiye ederim..

arkadaşlar ben çim adamın nasıl yapıldığını unuttum burnu gözleri hangi aşamada yapılıyodu hatırlayamıyorum bilen varsa ve yazarsa cok sevinirim çünkü haftaya stajımda yapmak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim

çim kafa için Talaş ,toprak , çim tohumlarını ve ten çorap lazım toprak ve çim tohumlarını karıştırıyorsun çorabın altına yerleştiriyorsun (burası üstte olacak)üzerine talaşları yeteri miktarda yerleştirip çorabı bağlıyosun sonra ortasından bir miktar talaş ve çorabı çekip bağlıyorsun (burun oluyor)yanlarındana küçük talaş ve çorabı çekip kulak yapıyorsun göz ve agzını ben boyalarla çiziyorum . kolay gelsin.

tamam hatırladım çok ama çokk teşekkür ederim mukk muckk

rica ederim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri