Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çilek

Tepki Skoru
0
saYILAR KAVRAMINI ÇİLEKLERLE ÖĞRETİCEM BANA BİR ÇİLEK KALIBI LAZIM ÇİZMEK İÇİN.BİR DE ÇİLEĞİN YÜZEYİNİ GERÇEKÇİ KILMAM İÇİN NE YAPABİLİRİM GÖRÜNÜMÜNDE

Tepki Skoru
0
pdf formatında bazı meyveleri ekledim içinde çilek de var..renkli bir görünüm içincanlı rengi olan bi karton tercih edin ya da A4 kağıdı üzerinde boyayıp sonra kartona yapıştırabilirsiniz.

.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Çileğin üzerine küçük pullar da yapıştırabilirsin. Dikkat çekici olur. Çileğin benekli yüzeyi ni andırır pullar da...

Tepki Skoru
0
saYILAR KAVRAMINI ÇİLEKLERLE ÖĞRETİCEM BANA BİR ÇİLEK KALIBI LAZIM ÇİZMEK İÇİN.BİR DE ÇİLEĞİN YÜZEYİNİ GERÇEKÇİ KILMAM İÇİN NE YAPABİLİRİM GÖRÜNÜMÜNDE

grapon kağıdıyla kabarık bir görüntü vererek çileği anımsatabilirsin ve tabii ki elif hocamın dediği gibi kırmızı grapon üstüne küçük sarı pullar ;)

Tepki Skoru
0
biz çilek resmini koyu renkli kırmızı pastel boya ile boyayp üzerine siyah ayçekirdeği yapıştırmştk,bi deneyin istersnz öğretmenm farklı oluyor...yinede terch sizin :))) kolay gelsinn

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim yardımlarınız için bunları kullanmak zevkli olacak tekrar saolun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle