Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çıldırdın mı Sen Öğretmenim?

Tepki Skoru
0
havalar ısındığı için artık yavaş yavaş bahçenin tadını çkarmak istiyor benim minikler...bir kaç oyuncaak var ama maalesef başka oyuncak yada bahçe oyuncakları yok bende belediye başkanından istemeyi düşündüm tabi çocukları onun yanına götürüp onlara istetmeyi ve çocuklarla sohbet ediyorum:
Ben çocuklar kim belediye başkanından bahçemize oyuncak istediğini söyleyebilir?(ben demem valla ben demem diye cevap veriyor)
görkem kendinden emin ben derim ama ne diyyeim diye bana sordu bende bahçede oyun oynamak istiyoruz ama bahçede oyuncaklarımız yok oyun oynayamıyoruz diyebilirsin dedim
görkem ama öğretmenim o zaman sana kızar bize hiç oyun oynatmıyosun zanneder demedimi ama asıl bombayı nimet patlattı...
ÇLDIRDINMI SEN ÖĞRETMENİM (şaşırmış bir ifade elini ağzına kapatmış )sen bahçeye park yaptırırsan diğer öğrenciler nerede oynayacak demesinmi...Ah nimetciğim sen varya sen hergün beni şaşırtacak bişey mutlaka buluyosun

Tepki Skoru
0
o kadar da bencil değil çocuklar paylaşımcılar nihayetinde...

Tepki Skoru
0
kim diyo bunlara küçük diye büyümüşde küçülmüşler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00