Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çıkış saatindeki kargaşa

su2

Tepki Skoru
0
ben bu sene çıkış yani çocukların çıkma saatinde kargaşa yaşıyorum .bizde servis yok her veli kendi gelip çocuğunu alıyo çoğu yerde olduğu gibi.İlk zamanlar boyama veriyordum ama velisi gelen çocuk çok bekletiyo velisini boyamasını bitirmeye çalışıyo dolabına koyana kadar vakit geçiyo arasıra çizgi film açıyorum HER ZAMAN AÇIP ALIŞTIRMAK İSTEMİYORUM....bazen yapboz veriyorum ama velisi gelen çağırdığı için tamamlanamıyor yapbozlar dağınık bırakıyorlar...
Dışarı çıkmak isteyen çocuklarda olabiliyor bazen çünkü koridorda kaydırak gibi oyuncaklarımız var.
montlarını giydirip put gibi oturtmak istemiyorum terliyorlar ve haklı olarak kıpraşıyorlar....
SİZ ÇIKIŞ SAATİNDE kargaşa yaşıyormusunuz yada neler yapıyorsunuz

Tepki Skoru
0
Arkadaşım özek okul mu?anasınıfı mı?Ben anasınıfındayım 2 grubuz ve sorun çıkmıyor çünkü bir saat ayarladık .Çıkış 5 te bizim gelen her veli okul bahçesinde bekliyor biz 10 varken çocukları hazırlıyoruz hepsini sıraya geçiriyoruz tam 5 te sırayla veliler çocukların isimlerini söyleyip alıyor bu şekilde karışıklık olmuyor.Diğer türlü zor oluyor giren çıkan belli olmuyor.

Tepki Skoru
0
ben de ilköğretimde çalışıyorum,belli bir ssatim var...veliler o saatte gelip bekliyorlar,ben 10dk öncesinde işlerimizi bitirip sınıfı toplatıyorum,kapıyı açtığımızda velilerin çoğu gelmiş oluyor,velisi gelen çıkıyor,diğerleri en fazla 5-10 dk. bekliyor,onda da pek problem olmuyor,gürültü yapmadan sohbet edin diyorum ya da kitaplara baktırıyorum.

Tepki Skoru
0
Ben çıkış saatimize 10 dk ya da 5 dk kala duruma göre etkinliklerimi sona erdiririm. Bütün çocuklar koltuğa oturur ve aralarından 2 kişiyi öğretmen seçerim. Öğretmen olan çocuklar parmak kaldıran arkadaşlarını yanlarına çağırırlar ve çocuklar istedikleri şarkı , şiir,tekerleme, bugün okulda neler yaptınız sohbeti v.s arkadaşlarına doğru söylerler birbirlerini alkışlarlar, bu arada sadece gözlemci olurum. Eğer öğretmen seçtiğim çocuğun eve gitmek için ismini söylersem kendisi başka bir arkadaşını öğretmen seçer bu da çok ilgilerini çekiyor acaba kimi seçecek diye. Dikkat toplayan bir etkinlik olduğu için eve gidiş te rahat oluyor. Kapıyı açtığım zaman veliler dışarıda oluyor zaten ve ismini söylediğim çocuk gelir hazırlığını yapar( patik çıkarma, suluk alma ve iyi günler deme) bende teslim ederim.
Eğer ki etkiinliğim bitmemişse masa etk mesela, çocuklara eve gitme saatimizin geldiğini söylerim ve ismini söylediğim çocuk yine hazırlanır diğerleri etkinliğe devam eder. Daha sonra faliyetimize yarın v.s devam edeceğimizi söylerim, yarım bırakamama gibi bir sorun yaşamadım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle