Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çeşitli Çalışmalar

Tepki Skoru
0
ben niye göremiyorum..
hiç bir resmi göremiyorum:(

Tepki Skoru
0
YEŞİL AĞACIN ÜZERİNE BELLİ OLSUN DİYE YA DAHA KOYU YA DA DAHA AÇIK YEŞİL KULLANIRSANIZ İYİ OLUR. PENGUENLER GÜZELDİ.PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER! SİZE ÖNERİM BİRAZ RESİM ÇALIŞMALARI YAPINIZ!
SİZE MESLEKTAŞINIZDAN ÖNERİ! ELEŞTİRİ OLARAK ALMAYINIZ!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
güzel çalışmalar..teşekkürler paylaşımın için..

Tepki Skoru
0
İzzet hocam bence gayet güzel o kadar kusur kadı kızında da olurmuş.Daha ne olsun güzel paylaşım .Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
imkanlarınız kısıtlı olsa da gayet güzel çalışmalar beğendim şahsen
teşekkür ederim paylaşımınız için

Tepki Skoru
0
:36_7_8:merhaba hocam etkinlikleriniz güzel olmuş.bende sizin gibi bir sene köy okulunda görev yaptım.az çok biliyorm zorluğunu.bence sizin orda olmanız onlara en güzel ödül zaten.iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
:36_15_4:
İZZET ÖĞRETMEN BEN DE SİZ DEN NE ÖĞRENDİM BİLİYOR MUSUN?
BENİM ÖĞRENCİLERİMDEN PROGRAMI TAM YAPAMADILAR DİYE ÜZÜLMÜŞTÜM. AMA SİZİN ÇOCUKLARIN YAPTIĞI ÇÖKERTME VİDEO SUNU SEYRETTİM.BAŞKA BİR SİTEDENDİ HERHALDE. ORAYI SEYREDİNCE HEM RAHATLADIM HEM DE ÇOCUKLARIMIN YAPTIKLARINI BEN DE BEĞENDİM.
BURADA HEPİMİZ BİR ŞEYLER BİR BİRİMİZDEN ÖĞRENECEĞİZ. O İMKANSIZLIKLARI BEN DE YAŞADIM. SİZE ÖNERİDE BULUNMUŞTUM. RESİM DERSİ DE ALABİLİRSİNİZ. ANLADIĞIM KADARIYLA GENÇSİNİZ DE MÜZİK DERSİDE VE HALK OYUNLARI NIDA! BEN DE GELECEK SENE İNŞALLAH!
SELAMLAR!

Tepki Skoru
0
Sizin ve öğrencilerinizin eline sağlık çok güzel çalışmalar...Kapıdaki ağaç,tırtıl resimleride ayrı güzel tekrar elinize sağlık...Başarılarınızın devamını diliyorum...
Herşey gönlünüzce olsun.....

Tepki Skoru
0
Hocam sizin ve öğrencilerinizin ellerine sağlık. Her şeyden önce oralarda imkansızlıklar içinde olduğunuz besbelli. Bizler buralarda bazen tüm imkanlara rağmen tükendiğimiz anlar oluyor. Ben çalışmalarınızı oldukça başarılı buldum. Bir köy okulunda çocuklarımızın sahipsiz olmadığını bilmek inanın çok sevindirici. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çocuklarınıza da kucak dolusu sevgilerimi iletin lütfen.:36_7_8:

Tepki Skoru
1
çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle