Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Cerenciğim Bakar Mısın?

Tepki Skoru
0
staja başlyalı 2 hafta olmuştu. öğretmen geldi ve serbest zaman etkinliği yapacağımızı söyledi. kimi çocuk resim yaptı kimi oyun oynadı. doğa adında sarışın ve çok tatlı bir öğrencim bana ceren öğretmenim yerine "cerenciğim bana boyamada yrd eder misin" dedi ve ben çok tecrübesiz olduğum için birşey söyleyemedim yanına gidip elinden tutarak boyamaya yardım ettim. :(

Tepki Skoru
0
çocuklar bazen boylarından büyük konuşuyorlar.ama çok da şirin oluyorlar.öyle bir durumda ben olsam bir sürü severdim onu.

Tepki Skoru
0
sevdim zaten yanaklarından öptüm ve tatlı dille uyardım ama çok tatlılar asuman kucağıma alıp sıkasım geliyor ama olmuyor birine yapınca diğeri de istiyor.

Tepki Skoru
0
staja gittiğim ana sınıfındaki çocukları öce sinirlendirip onlarla boğuşmak istiyorum. sınıftaki çocukların hepsinin saatlerce beni hırpalamalırını istiyorum. bilmiyorum belki bu söylediklerim kimnize ilginç gele bilir ama çocuklar ile boğuşmak çok hoşuma gidiyor. büyük haz alıyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle