evet arkadaşım burası devlet anaokulu tam gün eğitimde yanlızca 140 ytl 1200 metrekarelik trafik eğitim sahamız var resimlerde gördüğünüz gibi birtane halı sahamız var basket potalı dışarı bahcemiz vs daha anlatamadığım bir sürü şey inanın çoğu devlet okulları özel okullara bin basar eğitim olarakta hizmet olarakta
çokk güzell okulunn...öğrencilerin de çokk ciciii...gerçekten de bir devlet okulunun bu kadar mükemmel olması çokk sevindiricii..kalite gittikçee artıyorr inşallahh..okulöncesi eğitimm hak ettiği yere bir an önce ulaşmalı artıkk..daha fazlaa geçç kalınmadann...
DARISI BİZLERE OLSUN ARKADAŞLAR İNŞALLAH ..TÜRKİYEDEKİ TÜM OKULLARI BU SEVİYEYE GETİRMEYE NE DERSİNİZ....
başarılarının daim olmasını diliyorumm turkeygoogle...öğrencilerine ve sana sevgi ve selamlarr...
sevgiye kalınn..mutluu kalınn...
DARISI BİZLERE OLSUN ARKADAŞLAR İNŞALLAH ..TÜRKİYEDEKİ TÜM OKULLARI BU SEVİYEYE GETİRMEYE NE DERSİNİZ....
başarılarının daim olmasını diliyorumm turkeygoogle...öğrencilerine ve sana sevgi ve selamlarr...
sevgiye kalınn..mutluu kalınn...
bu okul kırşehirde bir hayırseverin yaptırdığı Dr meral kılıçözlü anaokulu 8 sınıf var 7 tam gün 2 tane yarım gün iki tane üçte olabilir öğretmen açığı var.(eş durumu tayiniyle yer değiştirenler) düşünürseninz kırşehirede yakınsanız neden olmasın çok zor birşey değil sevgili öğretmenler ve öğretmen adayları
Gerçekten maddi olarak verilebilecek olanakların hepsi bu okulda mevcut sanırım. Görsel zenginliği çocuklar kadar öğretmenler için de motive edici özellik taşıyordur. Bu tür okullar yaptıran hayırseverlere saygılar efendim.
dileğimiz Türkiyemizin her yerinde bu tanımlara uyan okullarımızın çoğalması.
Çocuklarınız da harika!:36_3_3:
ve tabi ki haklısınız her nerde olursa olsun, hangi imkanlara sahip olursa olsun bir öğretmenin verimi çok daha önemli. İmkansızlıklar içinde harikalar yaratan öğretmenlerimiz var.
(bu arada kırşehire selamlar, doğduğum ama hiç görmediğim yere..)
dileğimiz Türkiyemizin her yerinde bu tanımlara uyan okullarımızın çoğalması.
Çocuklarınız da harika!:36_3_3:
ve tabi ki haklısınız her nerde olursa olsun, hangi imkanlara sahip olursa olsun bir öğretmenin verimi çok daha önemli. İmkansızlıklar içinde harikalar yaratan öğretmenlerimiz var.
(bu arada kırşehire selamlar, doğduğum ama hiç görmediğim yere..)