Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

cd çocuk ve rulo köpeklerimiz

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR nevertheless... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
Ellerinize Sağlik Hocam...çok Güzel Olmuşlar özellikle Balon şişiren Cd çocuklara Bayildim :):))

Tepki Skoru
0
çok tatlı bunlar...
köpekler çok cici:)))
çomar benim olsun :))))

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar.çomarı verdim gitti size esra)))

Tepki Skoru
0
çok güzel valla bunları yeni mi yaptırdınız??? ya ne güzel öyleyse benimkileriden hala makas tutamayan var çok iyiylerde var ama bu sene çok sorunlu grup benimki özlüyorum geçmiş yıllarımı valla bu yıl çok zorlanıyorum uçurum farkı olan bir grup bu sene en zor ve en iyiler bir arada valla bayıldım bu çalışmalara ellere sağlık

Tepki Skoru
0
çok güzel valla bunları yeni mi yaptırdınız??? ya ne güzel öyleyse benimkileriden hala makas tutamayan var çok iyiylerde var ama bu sene çok sorunlu grup benimki özlüyorum geçmiş yıllarımı valla bu yıl çok zorlanıyorum uçurum farkı olan bir grup bu sene en zor ve en iyiler bir arada valla bayıldım bu çalışmalara ellere sağlık
canım çok teşekkürler.bu yıl genelde tüm öğretmen arkadaşlarımızda var bu tür şikayetler.eskiden çocuklar mı bu kadar zor değildi biz mi yorulduk anlamadım inanın))

Tepki Skoru
0
canım çok teşekkürler.bu yıl genelde tüm öğretmen arkadaşlarımızda var bu tür şikayetler.eskiden çocuklar mı bu kadar zor değildi biz mi yorulduk anlamadım inanın))
bunu duyduğuma sevindim desem çok mu bencillik olur?yani sorunun tek bende değil genelde olduğunu bilmek...cevap için teşekkürler canım

Tepki Skoru
0
rica ederim canım.sanırım çocukları etkileyen elektronik uyaranlar.onlar günümüz teknolojisinin ürünleri olan oyuncaklar,bilgisayarlar,cdlerle öylesine kuşatılmış durumdalar ki ve öylesine gözleri boyanmış ki bizim çalışmalarımız onlara eziyet gibi gelmeye başladı sanırım)))bilgisayarda oyun oynamak artık materyallerle çalışmaktan daha kolay geliyor tabi onlara.özellikle büyük şehirlerde yaşayan çocuklarımız için durum maalesef bu,3 yaşında bilgisayarla tanışan çocuklar olduğu düşünülürse

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle