Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çatılı ilköğretim okulu - tokat - erbaa

Tepki Skoru
0
Tokatın erbaa ilçesinin çatılı köyü 2008_2009 öğretim yılı için ilk kez okul öncesini açtı,okulda hiç bir şey yok yalnızca halı ve perde temin edebildim eğitim, malzemesiz olmuyor desteklerinizi bekliyorum...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
isim:naciye
okul ismi:çatılı ilköğretim okulu
okul teli:0356 748 58 08
ihtiyaç:eek:yuncak,özellikle de eğitici,öğrenci dolabı
il:tokat
ilçe:erbaa

:ggggdw:

Tepki Skoru
0
isim:naciye
okul ismi:çatılı ilköğretim okulu
okul teli:0356 748 58 08
ihtiyaç:boyama kitapları,köşe oyuncakları(müzik,fen ve matematik,oyun,evcilik köşesi)kuru ve parmak boya,öğrenci dolabı,masa ve sandalyemiz yok
il:tokat
ilçe:erbaa

Tepki Skoru
0
amacım tekrar tekrar yazmak değildi ben yeni üye oldum yazdıklarıma eklemek istedim ama başaramadım yine de uyarın için sağol...

Tepki Skoru
0
üff sesimi duyan yok mu?sabretmeliyim biliyorum ama halen bahçede ders işliyorum;çünkü çocuklar boş duvarlar içinde bunalıyorlar .Halıfleks bile boş çıktı bugün gördüm küflenmiş nekadar yıkansada çıkmamış...

Tepki Skoru
0
merhaba ben istanbulda bir anaokuluna yeni atandım ve bir kaç gün içerisinde okulda temizlik yapılacak.Önceki senelerden kalan sulu boyalar eski oyuncaklar vs. atılacak sanırım.İdare ile ile görüşüp atılacak herşeyi kolileyip göndermek istiyorum.Artık işine yaramayanları kendin atarsın:)

Tepki Skoru
0
merhaba sonunda bir tokatlı sesinizi duydu:)
ben istanbul 'a yeni atandım,okulumuzda birkaç gün içerisinde temizlik yapılacak ve önceki senelerden kalan boyalar eskiyen oyuncaklar vs. atılacak.İdare ile görüşüp bu malzemeleri size göndermek istiyorum.Çok birşey yok ama yinede yokluğun olduğu bir yerde bir müddet işinizi görür dye düşünüyorum.Gelişmelerden en kısa zamanda haberdar ederim.Kolay gelsin:)

Tepki Skoru
0
Çok şükür...şimdiden çok teşekkür ederim inşallah idare bir pürüz çıkarmaz ...hemşerim: )

Tepki Skoru
0
merhaba, biraz geç oldu biliyorum ama araya bayram tatili girince işler aksadı.ne kadar yardımı olur bılemıyorum ama bugün sizin adınıza erbaa'ya bir koli yolladım içinde sulu boya fırçalar, makas birkaç oyun hamuru,parmak boyası vs.gibi en azından bir müddet kullanabileceğiniz kırtasiye malzemesi var.umarım öğrencileriniz sevinirler:)sulu boyaları öğrencilerimle birlikte temizledik onlar da çok heyecanlandılar nerdeyse sınıfta ne var ne yok koliye dolduracaklardı.hiç oyuncakları boyaları yokmuş deyince çok üzüldüler çünkü, yurtiçi kargonun sanırım köyünüze servisi yokmuş sizin adınıza erbaa şubesine yolladım.görüşmek üzere çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
Çok teşekkürler inanın çok sevindim bende bu arada boş durmadım diğer okullardan tanıdıklarımdan halıfleks,patik,perde,minder,boya vb. temin etmeye çalıştım kullanılmışlar ama olsun...bu arada öğrenciler için dolap yaptım,plastik olan limon kasalarını fon kağdığyla kapladım ,üst üste dizdim,süsledim çok şeker oldular...YARDIMLARINIZ İÇİN GERÇEKTEN ÇOK SAĞOLUN : )

Tepki Skoru
0
işinize yararmı bilmiyorum benim biraz oyuncağım var maddi durumu iyi olan bir okul değiliz ama yardım aldık bazı kullanmadığımız oyunckları göndermek istiyorum çok iyi olmasalarda belkide işiniz görürür

Tepki Skoru
0
Mrh.humaİn hocam ,Çok teŞekkÜrler ...kutuyu aÇarken sİzİn ÖĞrencİlerİn hİssettİklerİ heyecan kutuya sikiŞmiŞ kalmiŞ,aÇtiĞimizda bİzİmkİlerİ o heyecan sardi .hele bebeĞe ben ve ÖĞrencİler bayildik...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle