CANLARIMIN ETKİNLİKLERİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diiiilek_20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:56
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@diiiilek_20
ARKADAŞLAR ÇOCUKLARIMIN YAPTIĞI GRUP ÇALIŞMALARI VE ETKİNLİKLERİ UMARIM BENİM KADAR BEGENİRSİNİZ.BAZILARININ FİKRİNİ BU SİTEDEN SİZLERİN ETKİNLİKLERİNDEN ALDIM,SAGOLUN GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN.:36_15_4:" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">
" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

ellerinize sağlık hepsi de çok hoş görünüyor.

çok güzel bunlar yaaaa...hele pipetlerden çocuklara bayıldım çok becerikli öğrencileriniz.. :):):) teşekkürler

hepsi çok güzel ve çok başarılı.size ve öğrencilerinize teşekkürler =)

teşekkürler

güzel olmuşlar. paylaşım için teşekkürler

miniklerinizin ve sizlerin ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş

paylaşımınız için teşekkürler.canlarınızın da minicik ellerine sağlıkkkkk

Çok güzell olmuşlar.. ellerinize sağlık
Teşekkürler:)

ELLERİNİZE SAĞLIK

teşekkürler...

ELLERİNİZE SAĞLIK.ÇOK GÜZELLER:)

çok güzel çalışmalar,teşekkürler..

begendiğinize çok sevindim arkadaşlar.canlarımıda çooook özledim.

oooooooooo ne güzellermiş bunlar
ellerinize sağlık :)

teşekkürler

vallahi çok güseller bu hafta yaptıracağım bu etkinlikleri çocuklarıma :)

hepside cok güzel olmuş hocam ögrencilerinizin ellerine saglik

elinize ve ilginize sağlık hepsi çok güzel faydalanacağım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri