Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

CANIM KIZIM BETÜL

Katılım
10 Nis 2007
Mesajlar
4
Tepki Skoru
0
Puanları
0
ben yeni üyeyim. Benim 18 aylık bir kızım var, çalışan bir anne olmanın zorluklarını yaşıyorum. Kızıma bakıcı bakıyor ama yinede eksik kaldığımı düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. 0-6 yaş eğitimin önemini biliyorum ve birşeyler yapmak istiyorum.
 
Katılım
14 Eyl 2006
Mesajlar
336
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
Öncelikle içten sıcak bir merhaba hoşgeldiniz aramıza.Sevgi yumağı olan minik bir afanca sahip olmanız ne güzel.Betül ismiyle yaşasın.Allah bağışlasın anne olmak çok eğlenceli bir meslek diye düşünüyorum.Çalışan bir anne olduğunuz için üzülmeyin sakın biliyormusunuz çalışan anne ve çocukların da sahip oldukları bir çok olumlu neticeler var olumsuz yanları tabiki var ama şuda bir gerçek siz çalışan anneler heran çocuklarınız için yeni değişimler ve yenilikler peşindesiniz çocuğunuza sevgi yoksunluğu çektirmemek için çabalarınız yeter diye düşünüyorum.Bu arada bu formda daki tüm arkadaşlarımın güzel paylaşımları sayesinde sizlerin yolunu bir adımda olsa aydınlatacağına inanıyorum.İNANIN BANA TÜM GÜZEL YÜREKLERİN BİRLEŞTİĞİ BİR ÇATIDA SİZİ GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ....
BETÜL'ü lütfen benim için öpermisiniz.SARI ABLASI.....
 
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
SELAMLAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.BU SİTEDE SANMAYIN Kİ SİZİN GİBİ ANNELER YOK BAKIN BİZ DE BURDAYIZ.BETÜL Ü VE SİZİ SEVGİYLE KUCAKLAYIP ARAMIZ DA YER BİLE AÇTIK SİZE İYİ Kİ GELDİNİZ DOGRU YERDESİNİZ.BETÜLÜ SEVGİYLE KUCAKLAYIP O GÜZEL YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM.ÜZMEYİN KENDİNİZİ ÇALIŞIYORUM BEBEĞİMLE AZ VAKİT GEÇİRİRYORUM DİYE HER HAN DİZ DİZE OLMAKTANSA KALİFİYE ZAMAN GEÇİRMEK BETÜL HANIMIN DAHA HOŞUNA GİDECEKTİR .
SEVGİLER
 
Katılım
10 Nis 2007
Mesajlar
4
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Bütün yazdıklarınız için hepinize çok tsk ederim. Sizlerle burda olmaktan çok mutlu oldum. Tesadüfende olsa burayı keşfettiğim için çok mutluyum. Sizlerden çok şey öğreneceğime inanıyorum.Herkese sevgiler...
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst