Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Canım Benim KELVİNİM:)

Tepki Skoru
0
Deryacım çok güzel bir kedin var bayıldım helede camdan dışarı bakan pozu düşünen ve derinlere dalmış bir insan modeli...kim demiş hayvalarda düşünce yok diye bal gibi de var.. kedin çok tatlı..kedi besleyenler sanatçı ruhlu insanlardır seni tanımak isterdim deryacım eminim engin birisindir:)

Tepki Skoru
0
eylem29karaman' Alıntı:
Deryacım çok güzel bir kedin var bayıldım helede camdan dışarı bakan pozu düşünen ve derinlere dalmış bir insan modeli...kim demiş hayvalarda düşünce yok diye bal gibi de var.. kedin çok tatlı..kedi besleyenler sanatçı ruhlu insanlardır seni tanımak isterdim deryacım eminim engin birisindir:)
Canım kesinlikle katılıyorum..Öyle inanılmaz bişey ki...herşeyi hissediyo..Özellikle anneme çok bağlı...Bütün stresimizi onla atıyoruz...Yaa aslında anlatmakla bitmiyo yaşamak lazım...Şu an ondan ayrıyım ve sadece hafta sonları görüyorum..Çoook özlüyorum:(:( Sanki bi insandan bahsediyorum gibi oldu dimi:36_1_21:

Tepki Skoru
0
Kedi meşhur olmuş daha yeni benimn haberim oluyor...:D... çok güzel gerçekten...:)

Tepki Skoru
0
fayran' Alıntı:
çok şekermiş..
turkertuto' Alıntı:
Kedi meşhur olmuş daha yeni benimn haberim oluyor...:D... çok güzel gerçekten...:)
Teşekkür ederimm:36_1_21:  yaa Tuto ,,meşhur oldu kedicim:36_1_21:Kendi de farkında olsa keşke...ben O'na anlatim bu hafta sonu:36_11_6:

Tepki Skoru
0
deryamm oooo kelvinn yenii pozlar mı vermiş nee....yaa çok iyii poz veriyoo yaa buuuu:D süperrr:D

Tepki Skoru
0
Yeni pozlarda güzelmiş.. manken gibi..:)... anlat anlat meshur artık kelvin..magazin haberlerinede cıkar yakında...:D:D

Tepki Skoru
0
GERÇEKTEN ÇOK TATLI!!!!!!!!!!!!!1

YA BEN KEDİLERİ ÇOK SEVERİM AMA ANNEM PEK HOŞLANMADIĞI İÇİN EVE KEDİ ALAMIYORUM.....
BURDAN ANNEME SESLENMEK İSTİYORUM
_ EVDE DİKTA REJİM İSTEMİYORUM.
_YAŞASIN DEMOKRATİK HAKLARIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
GERÇEKTEN ÇOK TATLI!!!!!!!!!!!!!1

YA BEN KEDİLERİ ÇOK SEVERİM AMA ANNEM PEK HOŞLANMADIĞI İÇİN EVE KEDİ ALAMIYORUM.....
BURDAN ANNEME SESLENMEK İSTİYORUM
_ EVDE DİKTA REJİM İSTEMİYORUM.
_YAŞASIN DEMOKRATİK HAKLARIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
süper bir şey bu kedi ya.. acayip güzel.. bu güzel resimler için çok teşekkürler..

Tepki Skoru
0
ablacım öncelikle Kelvinim mi yazmışsın ben mi yanlış görüyorum..bilirsin ki o benm kedim :D :D

hatırlıyorum..2004 senesinde Össye girmeden 2 gün gelmişti bizim eve..
ayy ne şeker bişey diye bizimkileri bi şekilde evde kalması için ikna etmiştim..
halbuki arkamdn neler düşünüolarmış.. ? :S
-gamze şu öss sınavını bi atlatsında bakarız bi çaresine..
!!!!!!!!!!!
aradan 2 gün geçti ben sınava girdim..
kedi hala evde.. :)
bilirim aslında bizimkilerin hayvan sevgisini..kıyamazlar..kıyamamışlarda..:)
planlar suya düştü yani :D
öle şekerdiki,minnicik patileri,o yeşil gözleri,oynarken yaptığı şımarıklıklar..kim dayanabilir ki böyle bi şekeri dışarı bırakmaya..yürek dayanmaz..

sınava yakın bi zamanda hayatımıza girdiği için isminin Kelvin olmasına karar verdim :) ki biliyorum ismini seviyor da:)

hayatımzda öyle büyük bi yeri varki şu ufacık kedicimin..yoklugna 1 hafta bile dayanamıyorum..kardeşim gibi,bebeğim gibi sanki..
evde bile 10 dk görmesem gözlerim onu arıyo..okulda bazen aklıma geliyo..
ya şimdi uyuyodur ya da o çok sevdiği topuyla oynuyodur die..

iyi ki varsın bebeğim..inan sen olmasaydın ne yapardım bilmiyorum..
şu satırları yazarken bile ağlıyorum..
çok sarılıp ağladım sana..çok defa unutturdun bana dertlerimi..

sen bitanesin be Kelvinim..ablan seni çok seviyor..

Tepki Skoru
0
Aaaaaaaa Gamzeee çekil bakim aramızdan hıh :D O beniiimm:36_11_6:

Kardeşimin sölediklerinin hepsine katılıyorum... o olmasa napardık bilmiyorum..bilimsel olarak da açıklanmış aslında hayvanlar insanların stresini alırmış:)bişeye canımız sıklısın kendimizi onun yanında buluyoruz...Onu çok seviyorum yaaaaa:36_3_3:

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
Az sonra bir abla kardeş çatışmasına tanıklık edeceğiz sanırım. Paylaşılamayan kedi Kelvin.. =) Eee kedi kimin? =) Çok şekersiniz ya..
aslında hiç tartışmaya gerek yok..:)o benim kedim :36_1_21: hehe :D

o senin şekerliğin:)

Tepki Skoru
0
Musa Hocam bi yerde haklısınız bizim kedi yaramazdır:) ama zeka seviyelerini karşılaştırmaya gerek bile yok:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle