Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çanakkale ' de seminer düzenlenmesini istiyoruz...(üniversite öğrencileri)

Tepki Skoru
0
Yaptığınız seminerlerin duyurularına baktım ve gerçekten güzel çalışmalar olduğunu düşünüyorum. Çanakkale ' ye de gelirseniz ben ve tüm okul öncesi öğretmenliği okuyan arkadaşlar seminerinize katılacaktır. Biz böyle fırsatları bulamıyoruz. Yapılan semineler hep il dışında denk geliyor. Sonuçta öğrenciyiz ve her ne kadar gitmek istesek te maddi imkanlarımızın kısıtlılığı yüzünden çok nadir katılım gösterebiliyoruz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
evt kesinlkle bu tür etkinlikler çanakkalede de yapılmalı eminimki katılmak isteyen çok kişi vardır özellikle öğrenci arkadaşlarımızdan.çanakkaleyede bekliyoruz :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşımında dediği gibi seminerlere katılma şansımız çok az oluyor. Yapılan seminerde bizim gitmeye imkanımız olmuyor. Bu konuda bize yardımcı olursanız çok seviniriz.. Teşekkürler

Tepki Skoru
0
lütfen çanakkalede de seminer yapılsın. faydalı olcağını düşünüyorum. lütfen yapılsın okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrncileri olarak bizler katılacağız

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim canlarım desteğiniz için:) diğer arkadaşları da bekliyorumm artık

Tepki Skoru
0
hepimiz çanakkalede seminer yapılmasını istiyoruz.. bizim için bu çok önemli, üniversitemizde çok yararlı etkinlikler gerçekleştirileceğine inanıyoruz.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Hocam katılımcı sayısı hakkında bir düşünceniz varmı acaba tahmini kaç kişi olabilir.

Tepki Skoru
0
Hocam katılımcı sayısı hakkında bir düşünceniz varmı acaba tahmini kaç kişi olabilir.
seminerin gerçekleştirilebilmesi için katılımcı sayısı yaklaşık ne kadar olmalı.. ona göre hocalarımızdan da yardım alırız ve duyuru yaparız...

Tepki Skoru
0
seminerin gerçekleştirilebilmesi için katılımcı sayısı yaklaşık ne kadar olmalı.. ona göre hocalarımızdan da yardım alırız ve duyuru yaparız...
hocam sayı ne kadar çok olursa konular ve sertifika sayısı artar ve güzel bir seminer olur.
sizler mümkün olduğunca örgütlenin sadece seminer değil diğer faaliyet ve duyurulardada etkili olursunuz.
yakınlarda bende çanakkaleye geleceğim bir toplantı yaparız.ama daha öncesinde sizler toparlanmaya başlayın sayın hocam...

Tepki Skoru
0
bu tür seminerlerin bizim için faydalı olacağını düşünüyorum çanakkale'de de yapılmasını istiyorum.

Tepki Skoru
0
hocam sayı ne kadar çok olursa konular ve sertifika sayısı artar ve güzel bir seminer olur.
sizler mümkün olduğunca örgütlenin sadece seminer değil diğer faaliyet ve duyurulardada etkili olursunuz.
yakınlarda bende çanakkaleye geleceğim bir toplantı yaparız.ama daha öncesinde sizler toparlanmaya başlayın sayın hocam...
ilginiz için çok teşekkür ederim. elimizden geleni yapacağız..

Tepki Skoru
0
evet çanakkalede seminer düzenlenmesi gercekten gerekiyor.pek sık seminer yapıldığı söylenemez.bu gidişle elimizde hiç bir katılım belgesi , sertifika , vb olmadan mezun olucaz... eğer seminer verilirse bu bölmde okuyan arkadaşların çoğu katılacaktır.

Tepki Skoru
0
Çanakkale okul öncesi alanında harika bir bölge. Bu yüzden burada düzenlenecek bir seminere katılım çok olacaktır. Öğrenciler bilinçli ve onların da bu seminere katkısı olacağından eminim. Ben ve bütün okul öncesi okuyan arkadaşlarım sizi Çanakkale'ye bekliyoruz.

Tepki Skoru
0
Ben de Çanakkalede yaşayan ve okul öncesi öğretmenliği okuyan bir öğrenci olarak seminer yapılmasını çok isterim. Başka illere gitme imkanımız olmuyor ve katılamıyoruz ama buradakine mutlaka katılmak isterim.

Tepki Skoru
0
evt bende okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum ve arkadaşlara katılıyorum burdada bir seminer düzenlemnizi istiyoruzz..szin seminerlerinizi takip ediyorum ama öğrenci olduğum için katılma fırsatım olmuyor:( sizleri buraya bekliyoruz..

Tepki Skoru
0
Ben de daha önce balıkesirde düzenlediğiniz seminere katılmıştım çok beğenmiştim şimdi çanakkale d görev yapıyorum. Eğer burda da yaparsanız çok memnun olucam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle