Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerindeki belirsizlik???????????

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
haklısınız hocam bazen keser gibi oluyoruz hep bana hep bana :(
bana dokunmayab yılan bin yıl yşasın hesabı ucu dokunmayınca anlamazlar halden

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yarım gün için 6 saat ders her saatte 50 dakika yani en az 300 dk ders yapmak zorunludur.yönetmenlikte öyle yazıyor.ve bizde giriş çıkış için teftişe gelindi.

Tepki Skoru
0
çalışma saatlerinde düzensizliklerimiz hala devam ediyor ve bu konuda kimden nasıl yardım alacagımızı bilemiyoruz.

Tepki Skoru
0
ben yönetmelikte 300 dk diye birşey hiç görmedim,okulöncesi öğretmeninin ek dersi diğer öğretmenlerin ek ders yönetmetmeliğine göre düzenleniyor arkadaşlar,onların bir çalışma saati 40 dk iken,biz 50 dk giriyorsak,neden onlar 240 dk derse girerken biz 300 dk girelim..o halde bizim haftada 5 saat fazla ücret almamız lazım gelmez mi...ikili eğitim yapan bir okuldayım,8.30 da başlıyorum,12.30 bitiriyorum...1 sene tam gün eğitim yapan bir okulda çalışmıştım,öğle yemeğine de çıktım 1 saat...yönetmelikler masa başında çıkınca ve yoruma açık ibareler olunca bu sorunlar hep devam edecek görünüyor,hakkınızı koruyun arkadaşlar,gidin bir hastneye saat 12;40 da muayane olun bakalım bir klinikte,oluyor mu,neden bizim hep fedakar olmamamız gerekiyor ki çoğu meselede fazlasıyla fedakarız..

Tepki Skoru
0
bu tam gün okul olan okullarla, yarım gün olan okullar arasındaki saat farkını nasıl çözecekler ya,,, benim hakkımı neden yiyorlar. aynı ek dersi alıyoruz, aynı maaşı alıyoruz... nasıl iş bu böyle. bu konu hakkında da bir bilgilendirme yapılabilir mi, okulöncesi birimine... tamam biz 5 saat girmek zorundayız: toplam... ben 8:30 - 13:30 çalışıyorum. ama 2'li eğitim (sabahçı-öğlesi) okullarda ise 8:30- 12:00 ne bu haksızlık. günde 1 buçuk saat haksızlık var... bunun düzenlenmesini, ya bizim de 3 buçuk saate inmeli, ya da diğerlerinin 5 saate çıkmalı... bu konuda sinirliyim, hakkımı yiyene hep karşıyım...

Tepki Skoru
0
aynı okulda 3. senem. ve 3 senedir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. 08:30-14:30 giriş çıkış saatlerimiz. her anlamda fazlaca sorumluyuz. bu konuda elimden gelen herşeyi yaptım ama malesef idericilerimiz cevap vermediği sürece olduğumuz yerde kalıyoruz... Çareyi yine velilerde bulduk. her gün bir veli gelip öğle arasında sınıfta kalıyor, biz de öğle yemeğimizi yiyip, oksijen alabiliyoruz. Sınıfa geldiğimizde sınıfı düzensizlik içerisinde buluyoruz. Veliler otorite kuramıyor, kalan sürede çocukları toparlamak da zor oluyor.Ve öğle arasındaki sürede çocuğun başına gelen bir olumsuzluktan biz sorumluyuz. erken çıkamıyoruz bari öğle arasındaki süre sorumluluğumuzda olmasın dedik. ne veliler ne idare bu sorumluluğu alıyor. uygulamayı öneriyorlar ama sorumluluğu öğretmene bırakıyorlar. Var mı bu durumlara çözüm bulan ?

Tepki Skoru
0
bu konu hakkında 2012-2013e ait güncel bir link paylaşabilir misiniz?

Tepki Skoru
0
ben de köy okulunda öğretmenim öğrencilerimin çoğu taşımalı.8:30 da başlayıp 2:30 da bitiriyoruz. 1 saat ara veriyoruz ama o bir saat arada çocukların başına bişey gelecek diye korkup duruyorum. diğer arkadaşlar gibi okul dışına çıkmamada pek izin vermiyolar.hele şimdi 5.sınıflar yüzünden 1 buçuk saat ara veriyoruz ,o çocuklara bişey olsa sorumlu direk ben olucam:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dilekçemi verdim. idare resmen tutuştu diyebilirim. çünkü hem bizi o kadar saat orada tutması yasal değil hem de taşımalı olarak ana sınıfı öğrencisi alması. artık 9 da girip 2 de çıkacağım. 14:40 a kadar da okulumuzun kadın hizmetlisi çocukların başında duracak. bir haftadır bayağı sorun yaşattılar. sanki yönetmelikten bi habermişim gibi çeşit Çeşit tehditler de savurdular ama geri adım atmadığımı görünce uzlaşmak durumunda kaldılar. dilekçeyi paylaşıyorum. yardımcı olabileceğim herhangi bi konu olursa muhakkak ulaşın. haklarımızdan vazgeçmeyelim

........... İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
ilçe/il

Okulumuz Anasınıfında, ilgili yönetmelikler çerçevesinde girmem gereken maksimum süreli yasal ders saatlerim 50 dakika üzerinden 6 ders saati olmasına rağmen, Müdürlüğünüzün sözlü talimatı ile 08.00-14.40 saatleri arasında 100 dakika fazladan derse girmekteyim. Söz konusu saatlerde de derse girmemin gerekçe ve yasal dayanaklarının tarafıma yazılı olarak bildirilmesi talep ediyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

TARİH
ad soyad
A nasınıfı Öğretmeni

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sınıflarımıza içecek alamıyormuyuz boğazımız kuruyor ölelimmi budamı yasak bilgi istiyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle