Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatleri için acil yardım!!!

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
bu sene farklı bir okulda göreve başlıyorum ilçe genelindeki tüm anasınıfları yarım gün eğitim verirken benim atandığım okul müdürü ise çocukları öğlen eve göndererek tam gün yaptırıyor ve ders saatinde 9 saat bulunduğun halde 6 saat olarak alıyorsun. bu konu ile ne yapabilirim ... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden tşkler.
öğrenmek istediğim ayrı bir konu da anasınıfı öğrencileri öğlen yemeği için eve gönderilir mi yönetmeliği kaç kez okudum bununla ilgili bir şey bulamadım .

Tepki Skoru
0
hocam ilköğretim okulları anaokullarında yarım günde 50 dadika bir ders saatidir.6 saat zorunlu olduğu için 6çarpı 5 eşittir 300 dakika o da 5 saat eder yani 8 başlarsan 5 saat ekle 1 de çıkıyosun 9 da başlarsan 2 de bitiyo sadece taşımalı okullarda bekleniyor oda zorunlu çocuklar okulda olduğu için yönetmelik açık

Tepki Skoru
0
Okul öncesi yönetmeliğindeki "Temel Çalışma Kuralları" (Madde=8) okuyun sorunuzun cevabını orada bulabileceksiniz.

Madde=8
b)Ana sınıflarında ikili eğitim yapılması esastır. Ancak, normal öğretim yapılan ve ikinci grup oluşturacak sayıda çocuk bulunmayan okullarda okulun öğretim şekline uygun olarak da eğitim yapılabilir."

Tepki Skoru
0
bu sene farklı bir okulda göreve başlıyorum ilçe genelindeki tüm anasınıfları yarım gün eğitim verirken benim atandığım okul müdürü ise çocukları öğlen eve göndererek tam gün yaptırıyor ve ders saatinde 9 saat bulunduğun halde 6 saat olarak alıyorsun. bu konu ile ne yapabilirim ... bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden tşkler.
öğrenmek istediğim ayrı bir konu da anasınıfı öğrencileri öğlen yemeği için eve gönderilir mi yönetmeliği kaç kez okudum bununla ilgili bir şey bulamadım .
tek anasınıfı ise okulun normal öğretim şekline uyulabilir ama genelde öğleden sonra kimileri komşu gezmesine gideceğinden göndermez çocuğunu, kimi çocuklarda öğlen uykusu alışkanlığı varsa ya gelmez ya da sınıfta çok verim sağlanamaz. ( benim gözlemim bunlar )

Tepki Skoru
0
ben daha önce köydeydim ve tektim 12 de girip 4:30 da çıkıyodum şimdi normal eğitim yapan bir ilk öğretimdeyim 4 öğretmeniz 8 de girip 11 45 de çıkıyorum.

Tepki Skoru
0
benim çalışacagım okulda tam gün eğitim yapıyor çalışma saatlerı nasıl duzenlenecek merak edıyorum.benden once calısan ogretmen yarım gun ders ıslıyormus.mufettısler kızmıslar.ayrıca tam gun çalışanlar ıcın gunluk plan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
benim çalışacagım okulda tam gün eğitim yapıyor çalışma saatlerı nasıl duzenlenecek merak edıyorum.benden once calısan ogretmen yarım gun ders ıslıyormus.mufettısler kızmıslar.ayrıca tam gun çalışanlar ıcın gunluk plan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
tam gün çalışanla yarım gün çalışanın planı ayrı değil
ayrıca ilköğretim tam günse bile bu sizi etkilemiyor.siz ara vermeden 6 saati tamamlıyacak şekilde çalışıyorsunuz unutmayın beslenme için eve gönderip ara vermek bizde yok

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam hiç ara vermeden devam edeceyiz galiba anladıgım kadar.6 saat derken 6 ders saati yanı 50 dk dan 300 dk değilmi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle