Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Büyük-küçük-orta kavramları...

Tepki Skoru
0
merhaba..
Ben büyük-küçük-orta kavramını verebileceğim kartlar hazırlamayı düşünüyorum.Kartlarda siteden aldığım sevimli hayvan resimlerini kullanacağım fakat nasıl yapmam gerektiğine karar veremedim.Her hayvan resminden bir büyük,bir orta,bir de küçük yapıp çocukların sıralamasını sağlayabilirim diye düşünüyorum.Bunun dışında başka ne şekilde yapabilirim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim..
teşekkürler şimdiden..

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim yardımınız için.Site sayesinde çok fazla resim var elimde kullanabileceğim sadece başka yollarla verilebilir mi diye düşünüyorum..Benim aklıma gelen bir hayvan resminden üç tane kart yapmak.Bir büyük,bir orta ve bir küçük..Bu şekilde bir çok hayvan resimli kartlar hazırlayıp,çocukların sıralamalarını sağlamak..
bunun dışında bir şey yapılabilir mi bu kavramla ilgili acaba?

Tepki Skoru
0
gerçekten çok güzel ve farklı bir uygulama..
Teşekkür ederim yönlendirmeniz için..

Tepki Skoru
0
bıs bu sene yaptık onlardan genıs dar buyuk küçük ınce kalın bıs kare seklınde mukavva ustune brıstol ve ustune hayvan resımlerı yada ıstedıgın hersey ıste bı buyuk hayvan kucuk hayvan ve orta hayvan cızerek yaptık kenarlarıda elektrık bantıyla yapştırdık super oldu hatta smdı göslem stajımda kullandım superdı yapmanı tavsıye ederım...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim tamamladım kartlarımı siteye gönderdim bile:)

Tepki Skoru
0
Meraba arkadaşlar henüz üye olabildim..Sizin yardımınıza ihtiyacım var..Büyük-orta-küçük,tatlı,başı-sonu kavramlarını ana okul çocuklarına öğretebileceğim etkinlikler gönderebilir misiniz?Henüz 3.sınıf öğrencisi olduğum için kavramları nasıl öğretebileceğim konusunda en ufak bilgim yok..Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..Şimdiden herkese teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle