Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bütünlemeye kaldım atama için başvurabilir miyim??

Tepki Skoru
0
ben açık öğretim fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. 1 dersten bütünlemeye kaldım
başvurular ayın 4 ünde başlıyor ve ayın 6 sında sınavımız var.
sizce ilk atama için başvuru şansım olur mu?? bilgisi olan arkadaşları yardım etmesi için bekliyorum

Tepki Skoru
0
başvuru esnasında diploma aslını istiyorlar çünkü tercih yaparken diploma no sunu giriyorsunuz ve komisyonda bunları inceliyor ona göre onay veriyor ilk atama için başvuru yapamazsınız ama kasımdakine yapabilirsiniz
en son böleydi ama siz kesin bilgi için mem öğretmen atama bölümünü arayıp sorunuz

Tepki Skoru
0
ben açık öğretim fakültesi 4.sınıf öğrencisiyim. 1 dersten bütünlemeye kaldım
başvurular ayın 4 ünde başlıyor ve ayın 6 sında sınavımız var.
sizce ilk atama için başvuru şansım olur mu?? bilgisi olan arkadaşları yardım etmesi için bekliyorum
kpss sınavının olduğu gün bir arkadaşım da aynı olaydan bahsetti bir arkadaşı üniversiteden mezun olabilecek durumda diye sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir belge almış ve başvurusu yapmış aslında mümkün değil gibi çünkü diyelim bütte kaldın dersten o zaman ne olacak bu bir söylenti tabiki yinede üzniversiteyi bir ara istersen hayırlısı olsun ağutos olmaz kasım olur olsun da .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle