yerim ben senin o genel çözümünü;tek akıllı senmisin,taban 54 olsunmuş kalite düşmesinmiş,senmi karar veriyorsun kaliteye,53 alan,50 alan kalitesiz mi?yürü git işine.burada o kadar insan atandık diye sevinirken sen istiyorsun diye atamalar iptal edilecek önceki atamayla birleştirilecek bak sen şu akıllıya.eeeee başka,başka bir arzunuz.ssaassrrressaassrrreMerhaba, yazdıklarınızı okudum, oldukça haklısınız, benim çok daha genel bir çözümüm var ve çözümüm ilk atananları da içeriyor, işin aslı zaten bizlerin birşey yapmasına da çok gerek kalmayacak gibi, ilk atananlar bu konuda oldukça mağdur olduklarından mutlaka bir girişimde bulunacaklardır
Gerçekten adalet istiyorsak, herkes birlik olsun, 2009-2 ek atamanın tamamını iptal ettirmek için, ayrıca MEB mutlaka taban puan da koysun örnegin 54 (bence bu kalitenin düşmemesi için gerekli)
Adaylar KPSS puanlarına göre yerleştirilsin, sizler de zaten mezun oldunuz, siz de bu atamaya dahil olun
Ne dersiniz?
arkadaş senin puan 54 ten fazla sanırım rahat rahat konuşuyorsun.54 altı farklı okul mezunu mu? KPSS İLE ÖĞRETMEN BAŞARISI DEĞERLENDİRİLMEZMerhaba, yazdıklarınızı okudum, oldukça haklısınız, benim çok daha genel bir çözümüm var ve çözümüm ilk atananları da içeriyor, işin aslı zaten bizlerin birşey yapmasına da çok gerek kalmayacak gibi, ilk atananlar bu konuda oldukça mağdur olduklarından mutlaka bir girişimde bulunacaklardır
Gerçekten adalet istiyorsak, herkes birlik olsun, 2009-2 ek atamanın tamamını iptal ettirmek için, ayrıca MEB mutlaka taban puan da koysun örnegin 54 (bence bu kalitenin düşmemesi için gerekli)
Adaylar KPSS puanlarına göre yerleştirilsin, sizler de zaten mezun oldunuz, siz de bu atamaya dahil olun
Ne dersiniz?
Atama haberİnİ almak İÇİn daha nekadar beklİycez sÖylesİnler artik yeter