Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BÜtten kalip ta atananlar var susacakmiyiz arkadaŞlar usulsÜz yapilan atamaya hayir dİyenler

Tepki Skoru
0
kasımda kadrolu alım olursa bız atanmayı unutalımmmm....

Tepki Skoru
0
Merhaba, yazdıklarınızı okudum, oldukça haklısınız, benim çok daha genel bir çözümüm var ve çözümüm ilk atananları da içeriyor, işin aslı zaten bizlerin birşey yapmasına da çok gerek kalmayacak gibi, ilk atananlar bu konuda oldukça mağdur olduklarından mutlaka bir girişimde bulunacaklardır

Gerçekten adalet istiyorsak, herkes birlik olsun, 2009-2 ek atamanın tamamını iptal ettirmek için, ayrıca MEB mutlaka taban puan da koysun örnegin 54 (bence bu kalitenin düşmemesi için gerekli)

Adaylar KPSS puanlarına göre yerleştirilsin, sizler de zaten mezun oldunuz, siz de bu atamaya dahil olun

Ne dersiniz?
yerim ben senin o genel çözümünü;tek akıllı senmisin,taban 54 olsunmuş kalite düşmesinmiş,senmi karar veriyorsun kaliteye,53 alan,50 alan kalitesiz mi?yürü git işine.burada o kadar insan atandık diye sevinirken sen istiyorsun diye atamalar iptal edilecek önceki atamayla birleştirilecek bak sen şu akıllıya.eeeee başka,başka bir arzunuz.ssaassrrressaassrrre

Tepki Skoru
0
Merhaba, yazdıklarınızı okudum, oldukça haklısınız, benim çok daha genel bir çözümüm var ve çözümüm ilk atananları da içeriyor, işin aslı zaten bizlerin birşey yapmasına da çok gerek kalmayacak gibi, ilk atananlar bu konuda oldukça mağdur olduklarından mutlaka bir girişimde bulunacaklardır

Gerçekten adalet istiyorsak, herkes birlik olsun, 2009-2 ek atamanın tamamını iptal ettirmek için, ayrıca MEB mutlaka taban puan da koysun örnegin 54 (bence bu kalitenin düşmemesi için gerekli)

Adaylar KPSS puanlarına göre yerleştirilsin, sizler de zaten mezun oldunuz, siz de bu atamaya dahil olun

Ne dersiniz?
arkadaş senin puan 54 ten fazla sanırım rahat rahat konuşuyorsun.54 altı farklı okul mezunu mu? KPSS İLE ÖĞRETMEN BAŞARISI DEĞERLENDİRİLMEZ
NİCE KADROLU ÖĞRETMEN KADROYA GEÇTİM DİYE RAHATLAYIP ARTIK İŞİNİ YAPMIYOR ODA KPSS Yİ ÜST PUANLARLA KAZINIP ORAYA YERLEŞMİŞ DEMİ.PUAN VE KALİTE ÇOK FARKLI ŞEYLER BİRAZ DÜŞÜN ÖYLE YAZ BENCE.

Tepki Skoru
0
Atama haberİnİ almak İÇİn daha nekadar beklİycez sÖylesİnler artik yeter

Tepki Skoru
0
kasımda atama varmı arkadaşlar ekim sonu kasım başı denilmiş bu daha önceki açıklama değilmi yeni bi açıklama yapıldımı?

Tepki Skoru
0
Ekim-Kasımda olacak inş..Beklemekten başka çare var mı? Ama inş...

Tepki Skoru
0
bu konu başlığı değişmiş sanırım. büte kalıpta atama isteyen ve atanan arkadaşlara ne oldu. atama açıklandıktan sonra 5 gün sonra iplomalarını aldılar. bence bir sorun yaşamamışlardır ancak yapılan şikayetlerle bir yol katedilebilir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle