Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BURSA Okul öncesi seminer 16 Kasım 2008

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
GELECEK,OKUL ÖNCESİ EĞİTİMLE GELECEK!

Prof. Dr. Ramazan ARI OKUL ÖNCESİ DÖNEM -HAYAT DENEN OYUN,(KARTALIN MESELİ)

Arş.Gör.Cengiz ÇELİK
:Davranış stratejisi geliştirme : Etkilili öğretmen ve sınıfta pozitif disiplin

İkramlar

Öğr.Gör.Tülay ŞENER :Anasınıflarında düzen ve etkili mekan kullanımı

Soru-Cevap bölümü
Katılım Belgesi Verilmesi

16 Kasım 2008 Saat : 12:00
Bursa Ticaret ve Sanayii Odas

Şehirden gelmek isteyen arkadaşlar; Organize sanayi metrosuna binip son durakta indiğinizde BTSO hemen sol tarafınızda kalıyor. Zaten büyük tabelaları var, siz orayı bulamasanız bile orası sizi bulur :p

Terminalden ve o güzergahtan gelmek isteyen arkadaşlar; Terminalden 97 numaralı otobüse binip organize sanayide indiğinizde,

Uludağ üniversitesinden ve o güzergâhtan gelmek isteyen arkadaşlar; B24 numaralı araca binip organize sanayide indiğinizde BTSO ya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Katılım ÜCRETSİZ olup Katılım belgesi almak isteyen arkadaşımızdan Masrafların karşılanması için Öğrenci arkadaşlarımızdan 10 YTL , öğretmen arkadaşlarımızdan 20 YTL alınacaktır. (Öğrenci kimliklerinizi getirmeyi unutmayınız)

Bu ücreti seminer anında ELDEN verebileceğiniz gibi Ücreti herhangi bi ptt şubesinden 1114015 nolu Selçuk Aydın BÜLBÜL (Adres kısmına Osmaniye yazınız) hesap numarasına da yatırabilirsiniz.BELGE ALMAK İSTEYENLER LÜTFEN KAYIT OLURKEN BUNU BİLDİRSİNLER

İl dışından gelecek arkadaşlarımıza yer ayırabilmemiz için okuloncesidergi@gmail.com a katılımcıların isim soy isim telefon ve hangi ilden geleceklerini mail olarak yazmaları gerekmektedir.Ayrıca YATILI KALMAK İSTEYEN arkadaşlarımız durumunu da mail de belirtirse yardımcı olacağız.

SORUN YAŞAMAMAK VE BELGELERİ SORUNSUZ ALABİLMENİZ İÇİN KAYIT OLMANIZ ÖNEMLİDİR.
KATILIM İÇİN
İSİM SOY İSİM:
HANGİ İLDEN KATILDIĞI:
HANGİ İLDEKİ SEMİNERE KATILMAK İSTEDİĞİ:
OKUL(var ise):
TEL (Kesinlikle yazınız):
BELGE ALMAK İSTEYİP İSTEMEDİĞİ:
(Öğrenci 10 üÖğretmen 20 ytldir üsteki uyarıyı okuyunuz)
Bilgilerini özel mesaj yolu ile veya okuloncesidergi@gmail.com a mail atmaları gerekmektedir.

Bu seminer
Okul Öncesi Eğitim Şart Dergisinin
www.okuloncesiforum.com ve www.okuloncesi.org sitelerinin okul öncesi eğitime armağanıdır.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞART DERGİSİ ABONELERİ BU SEMİNERE VE TÜM SEMİNERLERİMİZE ÜCRETSİZ KATILACAKLARDIR.ABONE OLMAK VE BU FIRSATLARDAN YARARLANMAK İÇİN www.okuloncesidergi.com SİTEMİZDEN ABONE OLABİLİRSİNİZ.

MEVCUT ABONELERİMİZ İSİM BİLGİLERİNDE ABONE OLDUKLARINI LÜTFEN BELİRTSİNLER.

Tepki Skoru
0
oooo yaşasın nur topu gibi bir seminerimiz daha oldu.. Memleketimdeki seminere gelmeyi çok istiyorum ve sanırım gelebileceğim :36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
işte bu harika oldu arkadaşlar.16 kasımda oradayım :)

Tepki Skoru
1
Bu seminerimize de katılıyorum hadi hayırlısı:):)
Bursa kardeşimin memleketi gitmezsek olmaz demi Goncacım:):):)

Tepki Skoru
0
İstanbulda nezaman semİner vermeyİ planliyorsunuz.bÖyle bİr uygulama yaparsaniz sevİnİrİm.İyİ ÇaliŞmalar

Tepki Skoru
0
Allah kısmet ederse 16 kasımda bursadayım.... bu semineri kaçırmak istemiyorum....

Tepki Skoru
0
bende gelmeyi çok istiyorum. o gün dersim var ama bigünden bişey olmaz sanırım:)
yarın kesinleşecek inş bi aksilik çıkmaz=)

Tepki Skoru
0
ya hocam başka tarihe alınamazmı uludağ üniverstesinin sınav haftasında olacak bi çözüm bulsanız

Tepki Skoru
0
ayşe ayın 17 sinde sınav var tülin hocanın bilmiyonmu onu nasıl gelecem

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Çıktık yola arkadaşlar kayıt olmayanların kaydını orada da alabiliriz görüşmek üzere

Tepki Skoru
0
Ayşe ablacım bizde gelmeyi düşünüyoruz arkadaşım merve sizinle iletişime geçmiş..Gerçekten herkeze tavsiye ederim geçen sene çok güzel geçti...Hayırlısı İnşallah görüşürüz seminerde...

Tepki Skoru
0
geçen yılki bursa semineri süperdi ama yine aynı aylarda olsaydı keşke. istanbulda olcak dimii artık bu sene seminer beklioz okul oncesi eğitimciler ve öğrenciler olarak

Tepki Skoru
0
süper ...kesin bu seminere ktlıcam .fakat arkadşlar seminer süresi ne kdr ben ta bartından gelicem :)

Tepki Skoru
1
Biletimi aldım Ramazan hocanın deyimi ile baş demirbaş olarak tabi ki geliyorum:)
Sizleride bekliyoruz arkadaşlar emin olun ki diğer seminerlerimiz gibi muhteşem geçecek:):)

Tepki Skoru
0
çok mersi arkadaşlar fakat biz oraları bilmiyor tanımıoruz gecenin 1inde inices oraya bise yardımcı olu musunuz ? konklama yeri nere var ?? :((

Tepki Skoru
0
inşallah bizde katılacağız.umarım etkin ve yararlı geçer.

Tepki Skoru
0
evet canım meryem ile günlerdir konuşuyoruz, ve sağolsun olağanüstü performans harcıyo katılım için, aynı performansı senden de bekliyorum heeeeee geçen seneki katılımcı sayısını EN AZ ikiye katlamalıyız:congratulationscut4
Arkadaşımla elimizden geleni yapıyoruz ablacım afişler hazırladık seminer için bilgilendiriyoruzda hayırlısı bakalım ikiye katlıyabilecekmiyiz :D Pazar gününü iple çekiyoruzz :36_7_8:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle