Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Burda o.ö.ö dalga geciliyor!!!!!!

Tepki Skoru
0
meyve veren ağaç taşlanır.demekki en güzel meyveleri biz veriyoruz:)))))))))))))tek tartışılması gereken alan bizim alanımızmı bize laf atan diğer bölümlere söylüyorum.eğer laf atılacaksa kaç kişinin sesi güzel yada şarkı öğrenip söylemek istiyor yada kaç kişi sporsal alanda eğitim almak istiyor.ben hayatım boyunca müzik ve beden derslerinden nefret ettim.zaten çokta gereksizdi:)))))))))))))))))

Tepki Skoru
0
meyve veren ağaç taşlanır.demekki en güzel meyveleri biz veriyoruz:)))))))))))))tek tartışılması gereken alan bizim alanımızmı bize laf atan diğer bölümlere söylüyorum.eğer laf atılacaksa kaç kişinin sesi güzel yada şarkı öğrenip söylemek istiyor yada kaç kişi sporsal alanda eğitim almak istiyor.ben hayatım boyunca müzik ve beden derslerinden nefret ettim.zaten çokta gereksizdi:)))))))))))))))))

ne farkınız kaldı acaba çok kıymetli öğretmenim bu cümleleri kurarark diğerlerinden....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
konu memurlar net de de kilitlenmiş arkadaşlar boşverin biz bizi biliyoruz. tam 2 çift lafda ben yazacaktım ki baktım konu kilitlenmiş :)

Tepki Skoru
0
ne farkınız kaldı acaba çok kıymetli öğretmenim bu cümleleri kurarark diğerlerinden....
ben sadece memurlar nette bize laf atanların bölümünü bakış açımla olmasa bile genel olarak değerlendirip kızgınlığımı dile getirmek için cümlelere döktüm.

Tepki Skoru
0
eğer laf atılacaksa diye başladım zaten dikkatinizi cımbızlarım:))) büşra hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle