Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bunlarda benden çoook farklı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar daha öncede çok denedim ama başaramadım bu sefer oldu galiba umarım beğenirsiniz yabancı siteden alıntılar

Tepki Skoru
0
üzgünüm ama olmamış :( dosya/resim eklemek için resimli bir anlatım var. orayı incelerseniz kolaylıkla yükleme yapabilirsiniz..

Tepki Skoru
0
Üç gündür uğraşıyorum dosya ve resim yükleme olmuyor moralim bozuldu aslında çabuk kavrarım ama genede olmuyor bir becerebilsem bende neler var inşallah yarın olur

Tepki Skoru
0
evvvett nihayet bende başardım aslında çok kolaymıııış

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben kayseri özel atlas anadolu meslek lisesi çocuk gelişim bolumu ogrencısıyım bzızım yaptıgımız etkınlıklerı sızlerle paylasmak ıstıyorum ama dosya acamıyorum bırısı bana yardım etsınnn!...lutfen simdiden tşk

Tepki Skoru
0
ben de daha yeni öğrendim ama sanırım yardımcı olabilirim:)
yukarıda resim ekle var oraya basıyorsun göz at diye bişey çıkıcak oraya basıp resimi seçiyorsun daha sonra altında zaten açıklalaması var copyalamaya basıyorsun sonra ordan çıkıp resim hangi konuyla ilgiliyse o grubu açıp sol üst köşesindeki yeni konu ekleye girip başlığı yazıp alt taraftaki boş haneye gelib yapıştır yapıyorsun işte bu kadar. ben de deneme yanılma yoluyla öğrendim:))

Tepki Skoru
0
deneme tahtasında bayağı uğraşınca oluyor başarılar

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00