Bunlar da bizim neşe kaynaklarımız,kuzucuklarımızzz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevertheless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nevertheless
Bunlar bizim okulumuzun minik CİVCİVLERİ:36_7_8:

Bu güzellikler mi kim ?Onlar okulumuzun rengi KELEBEKLERİMİZ

AY AMAN ALLAHIM BU KADAR TATLI ÇOCUK NASIL BİR ARAYA TOPLANMIŞ YA.RESMEN KISKANDIM SİZİ HOCAM.ALLAH AİLELERİNE BAĞIŞLASIN HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞEKER.

hocam bu kadar şirini nerden buldunuz. çok tatlılar ya . masadaki 3lüye hasta oldum .ilerde çok can yakacaklar.benim içinde öpün ya çok tatlılar

teşekkür ederim arkadaşlar.gerçekten harika çocuklaımız var.aslında çocukların hepsi harika ama bunlar benim kuzucuklarım ya hafif torpilliler )))resimlerini gönderdiğim 3-4 yaş grubu civcivlerim ile 5 yaş gruplarından kelebeklerim.zaman bulur bulmaz diğer 5 yaş grubum uğurböceklerim ile hazırlık grubum arılarımı da size tanıtmak isterim.onlar da çoooookkkk şekerler.

HOCAM YAZDIKLARIINIZA BAKILIRSA ANAOKULUNDA MÜDÜR VEYA MDR.YARDIMCISI GİBİ BİR YETKİLİMİSİNİZ?

bu güzellikler de UĞURBÖCEKLERİmiz.bu sınıfımız öğrenci yorğunluğu nedeniyle sonradan etkinlik odamızın sınıfa dönüştürülmesiyle açıldı.iyi ki açılmış.kuzucuklarım dünya tatlısı çünkü

işte en zor olana geldik.bu kuzucuklarımın çoğu 3 yıldır bizimle beraberler ve bu haziranda onlardan ayrılmak zorundayız.hazırlık grubundaki kuzucuklarım seneye ilköğretime başlıyorlar.ayrılık çok zor olacak canlarım ARILARım benimm:36_3_12:

çok güzel görünüyorlar hatta süper.. tebrikler başarılar

teşekkürler canım

HEPİNİİİZ ÇOOOK GÜZELSİNİİZ:) PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HOCAM :)

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORSUNUZ...

teşekkürler arkadaşlar

hepsii çok şekerr yaa...bu sefer Ada yı gördüm:36_3_3::362jf:teşekkürler hocam

rica ederim canım.anneler günü gösterilerinin videolarını hazırladım yüklemeye hazır bekliyorlar.siteye yüklediğimde canlı canlı görürsün adayı,resimlerinden çok daha güzel bir çocuk )))

herkes söylemiş ama bende söyliim.çoook tatlılar yaaaa.
bende 3 lü grubun uzun saçlı delikanlısına bittiim.
teşekkürler

81gamze81' Alıntı:
sınıfınız ve çocuklarınız çoooooookkk güzelmiş hocam.

şirin seylerrrr,yerim ben onlarıııı

bizimle paylaştığınız için tesekkür ederim.

sevilnas' Alıntı:
herkes söylemiş ama bende söyliim.çoook tatlılar yaaaa.
bende 3 lü grubun uzun saçlı delikanlısına bittiim.
teşekkürler
teşekkürler arkadaşlar.sevilnascım o bizim ünlü ADA mız

adaya bende hasta oldum zaten gördüğümden beri....çocukları ne kadar benimsemişsiniz ne kadar candan bahsediyorsunuz ......çok şanslılar bence...böle öğretmenleri olduğu için...ve resimler harika çocuklarda ve sizlerde çok güzelsiniz ......başarılar......

çok teşekkür ederim arkadaşım.onları sevmemek mümkün mü.o kadar güzellerki....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri