Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bundan sonra sözleşmeli yerinekadrolu alacağız diyen zihniyet,ücretli öğretmende alma

Tepki Skoru
0
Bundan sonra sözleşmeli yerine kadrolu alacağız diyen zihniyet,ücretli öğretmende almıyacağız onların yerine kadrolu alacağız desene. Diyemezlerrrr. Çünkü bunların zihniyeti sesi çıkmayanı görme. Hani bunlar sessiz yığınların sesiydi. Arkadaşlar ücretli öğretmenlik kalksa okul öncesinde atanmayan öğretmen kalmaz. Çünkü en çok ücretli çalışanlar okul öncesinde. Ücretli öğretmenliğin kalkması çin sesinizi duyurun.

Tepki Skoru
0
bence de ne saçmalık öğretmenin kadrolu sözleşmeli ücretli diye ayrımı olur.çok saçmalık 50 li puanla kadrolu oluyor kimisi şans işi kimisi de 90 puanla atanamıyor o zaman herkese kadro verin biz bölüm mezunlarına da verin ozaman formasyonu olan saçmalığı biz çektik altı üstü formasyon işi bulunmaz hint kumaşı gibi oldu

Tepki Skoru
0
bir parmak bal çalmak insanların ağzına sorunlar çözülmez ne dye bu kadar bölüm açtınız hepsi göz bayama hiçbirşeyin olduğu yok iş yokki geençler yıllarca kpsyi kazanma umutuyla bakıp duruyorlar ücretliyi kaldırsalar çok kimsa kapının önünde kalacak ama onlara kadro falanda vermezler

Tepki Skoru
0
fizik kimya bilmem ne bölümleri açıp durmayın o zaman mağdur etmeyin bu milleti

Tepki Skoru
0
Siz halinize sukretmezseniz daha da birsey beklemeyin kimseden bu chp ak mhp vs degil. Birisi gelmis sozlesmeli kavramini kaldirmis kadrolu olacaksiniz demis sizlerde vay bu adam birseyler yapmaya calisiyor yavas yavas iyi bari deyip sukredeceginize isyan ediyorsunuz bence mustehak size bize . Durun hele ne bu aceleniz hangi iktidar yapti ki sorarim size lutfen su at gozluklerinizi cikartin parti meselesine takilmayin sahislara takilmayin yapilanlara yapilmak istenenlere bakin hangi lider simdiye kadar turkiyeyi bu kadar yukseltti acaba? Mukemmel bir lider degil ama mukemmel olma yolunda bir lider ... Ve turkiyenin basina menderesten ozaldan sonra gelen tek lider ve gercek isim bence

Tepki Skoru
0
SÖzleŞmelİyİ kaldirdi dİye baŞ taci oldu sİzİn lİderİnİz. Sorarim sİze sÖzleŞmelİ kavramini kİm getİrmİŞtİ ayshen hanim???

LÜtfen sİyasİ yorumlar yapmayiniz burada. Halİmİze bİn ŞÜkÜr dİyecek halde bİle deĞİl Şuan eĞİtİm. Umarim farkinda varirsiniz...

Tepki Skoru
0
Farkinda iseniz arkadas siyasete dokundurarak acmis konuyu aman yiyin birbirinizi ne diyim kim getirdi ise getirdi kardesim siz gecmise takilip kaldiktan sonra bir gidim ilerleyemezsiniz sonucta kalkti demi bu sen ona bak neyse herkesin gorusu kendine

Tepki Skoru
0
Farkinda iseniz arkadas siyasete dokundurarak acmis konuyu aman yiyin birbirinizi ne diyim kim getirdi ise getirdi kardesim siz gecmise takilip kaldiktan sonra bir gidim ilerleyemezsiniz sonucta kalkti demi bu sen ona bak neyse herkesin gorusu kendine
Arkadaşım parti sempatizanlığını git başka yerde yap burası oy toplama,lider savunma,parti kollama yeri değil.Sözleşmeliliği bu kadar yukarılara taşıyan bir zihniyete sözleşmeliyi kaldırdı diye teşekkürler mi yağdırmamızı bekliyorsunuz?Komik olmayın.Saygılarımla...

Tepki Skoru
0

siz buradaki kimseye saygısızlık yapamazsınız. 'kardeşim', 'sen ona bak', 'yiyin birbirinizi' gibi tabirleri kendinize yakıştırmanız çok ilginç. evet herkesin siyasi görüşü kendine. siz de kendinize saklayınız lütfen.

Tepki Skoru
0
bu ülkede ücretliyi kaldırmazlar ucuz işçilik işlerine geliyor babamın tabiriyle ''ameleyiz''

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım haklısınbaşka bölümlerde bizim bölüm kadar ücretli çalıştıran yok........HAKKIMIZI ARAMALIYIZ ................

Tepki Skoru
0
Arkadas usta öğretıcilkten ne farkı varki ücretlinin okulöncesi 1 saat ders vrıp cıkıp gıdılecek sınıflar gibi değilki ücretli olsun ama formda gercekten meslege sahıh cıkan araştırtan bir elin parmagını gecmez atama dönemi gelir arkadaslar şu olur mu kaç kişi alcaklar der durum ama sertfika dava acalım dedin mi kimse yok biz meslegımı sevmıyorum bakım pdr gıbı siyaset yapamıyoruz 1 kac avukattala gorustum ama adamlar bu konulara yabancı egıtım işi ile uğraşan bir avukat bulamadım kı sorayım içimizde eşi babası avukat olan vardır sertifika için nasıl yol izlenecek bilgı alırsanız neden dava edılmesınkı... umarım birlikte hareket edebılırız ve meslegımızı kurtarırız ..

Tepki Skoru
0
HOCAM SU sertifika alanlara dava isi cok iyi fikir ama bu konuda toplanmamiz ve cogunluk olmamiz lazim da nasil imza kampanyasi duzenlesek herkes kendi ilinde yada buna benzer birseyler avukat tanidigimiz yok olsa keske ama bilmem ki baska ne yapilir. yapilacak olanlardan burada konu acip bizleri bilgilendirin. ayrica bu bir calisma sadce siteden bunu anlatmak olmaz brosurler hazirlayip dagitmaak arkadaslari dolasip anlatmak gerek ki bunun oneminin farkina varsinlar bilmem cok mu ucuk kacik oldu

Tepki Skoru
0
AYSHEN hocam çok haklısın düşüncelerine katılıyorum.etrafımızda avukat olan yok malesef....biz bu imza işini internetten halledebilirmiyiz acaba....hepimizin bir araya gelmesi ancak böyle olur diye düşünüyorum.....

Tepki Skoru
0
hocam yuzyuze gorusmek gibisi olmaz yani bu isi ciddiye aliyorsak tabi tamam internetten de imza kampanyasi duzenleyelim ama ama tek basina olmaz birisi veya bir dernek buna onculuk edecek ancak boyle olur yada dernek kuracagiz :) okuloncesi sertifikasi ile yapma ogretmenler alinmasin dernegii:)

Tepki Skoru
0
Siz halinize sukretmezseniz daha da birsey beklemeyin kimseden bu chp ak mhp vs degil. Birisi gelmis sozlesmeli kavramini kaldirmis kadrolu olacaksiniz demis sizlerde vay bu adam birseyler yapmaya calisiyor yavas yavas iyi bari deyip sukredeceginize isyan ediyorsunuz bence mustehak size bize . Durun hele ne bu aceleniz hangi iktidar yapti ki sorarim size lutfen su at gozluklerinizi cikartin parti meselesine takilmayin sahislara takilmayin yapilanlara yapilmak istenenlere bakin hangi lider simdiye kadar turkiyeyi bu kadar yukseltti acaba? Mukemmel bir lider degil ama mukemmel olma yolunda bir lider ... Ve turkiyenin basina menderesten ozaldan sonra gelen tek lider ve gercek isim bence
(turkiyenin basina menderesten ozaldan sonra gelen tek lider ve gercek isim bence) bu sözlerin cokdogru tesbit ama gün gelir biz nelere kimlere inanmısız övmusuz oy vermisiz derseniz cok gec kalmış olacaksınız bilesiniz ayagımızın dibinde lanet bi devlet kuruluyo haberiniz yok eygidi eygidi cahil halkımız türkiye tarihinde bu kitleye destek verildigi kadar baska bi kitleye destek verilmedigininde farkındasınız herealde
abd ve ab mendersle özalla basaramadıgını bu kitleyle basaracagını sanıyor ama yine yanılıyo bu ulusal laik sosyal genglik bunlara vede işbirlikcilerine yine o emellerine ulasmasına izin vermeyecek ama suna üzülüyorum hadi okumamıs insanlar neysede okumuz fakülte bitirmiş insanlarda inanıp oy veriyolarya onu anlamıyorum
arkadaslarım bu türkiye cumhuriyetinden baska bitanedaha türkiye cumhuriyeti yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle