Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bugün cennetteki Üçüncü Günüm Anne...‏

Tepki Skoru
0
Merhaba anne:…

Bugün cennetteki üçüncü günüm.Sensiz geçen üç koca gün.

Dün gece gökyüzünden sana baktım.Bütün gece odamdaki yatağıma bakıp ağladın.Sana ağlama dedim ama sen duymadın.Hani derdin ya "cennet anaların ayağının altında" diye, işte ben senin ayaklarının altındayım anne…

Bugün cennetteki üçüncü günüm anne…

O kadar güzel ki burası anlatamam.Senin şefkatin bile var ama senin kokun yok,sen yoksun.Bu gün yıldızlar iftar yemeği verdi ay dede tutuldu gelemedi.

Bugün cennetteki üçüncü günüm hala yokluğuna alışamadım,canım sıkılıyor anne. Yeryüzünde olan savaşlar gökyüzünü kirletiyor,her gece bulutlarla siliyorum.Oyuncaklarıma bakıyorum-bulamıyorum.Bana oyuncaklarımı yollar mısın anne…

Bugün 7 Ekim anne.Cennette bayram günü, bir sevinç ki sorma gitsin.Az önce cennete gelenleri alkışlarla karşıladık.Hepsinin yüzleri bulut gibi beyazdı.Hepsi Askerdi.

Saymayı öğrendim tam 15 kişiydi.Geçerlerken başımızı okşadılar, bi tanesi beni kucağına aldı adı KASIM mış."Senin Yaşında 2 Kızım Var" dedi…Dayanamadım ağladım…

Bugün Cennetteki üçüncü günüm anne…

Burada tek annesi için ağlayan ben değilim asker ağabeylerde ağlıyor.Onlar ağladıkça yeryüzünden dualar yükseliyor melekler dua taşıyor .Gökyüzü şenleniyor.
Çünkü burada Şehit ağabeyler Yaşıyor Anne….

Tepki Skoru
0
ayyy hocam cok kötü oldum tesekkurler cok anlamlı bır yazı

Tepki Skoru
0
ınanmıyorum ya off off çok kötü oldum yaa

Tepki Skoru
0
yazmayın böle şeyler ya...ay çok ağladım...muhteşem bişiy bu...semacım yüreğine sağlık...RABBİM kimselere yaşatmasın evlat acısını...

Tepki Skoru
0
teşekkürler hocam ,çok duygulandırdınız..........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle