Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bugün alan değişikliği kararnamem geldi

Tepki Skoru
0
bu dava sonucu 2004 ten önce atanan öğretmenleri ilgilendiren bir karar

Tepki Skoru
0
teşekkür ederiz ben uzun zamandır sağlık nedeniyle bu konuyla ilgilenemedim ama hakkımız için mücadele ettiniz sağolun verilmiş haklar geri alınamaz hepimizin duyarlı olması gerekir

Tepki Skoru
0
ben sivasta da dava kazanıldı ben davalardaki karaları okuyunca kazanılmış haktan çok bulunduğu kurumda(meslek lisesi) görev yapıyorken atama alanının okul öncesi olarak değiştirilmesi ve okul normunda gözükmemesinin hukuka aykırı olduğu yorumunu çıkardım

İ öo ve anaokulunda çalıaşan arkadaşalar dava yı açarsa bakanlık mahkeme muhtemelen bulunduğunuz kurumu dikkate alır diye düşünüyorum bulunduğunuz kurumda Çocuk geişimi alan dersleri olmadığı için atamanın hukuka uygun olacağı kararınıda verebilir

ama yinede dava açmanızda fayda var çünkü 1 yıla kadar meslek liselerindeki kadrolar boş gözüktüğünden dolayı bakanlık buralara muhtemelen ilk atama yoluyla öğretmen atayacaktır bu durumda dolu kadrolara geçmeniz biraz dah zor olacaktır

Dva yı kazanabileceğimiz nokta ise alan değişikliğiyle ilgili öğretmen atama yer değiştirme yönetmeliğinde ilgi maddlerinde isteğe bağlı alan değişikliği yapılacağı ve tali terbiye kurulu maddlerini geçiçi maddeleri bu hakkı kazandırıyo

dava açmak isteyen arkadaşlara her türlü hukuki belge ve dosyaları gönderebilirim bana özelden iletişim biligileriniz gönderin

2 sınıf öğretmen olmamak için(genelde öyle) ağır başlı olalım ama uysal koyun olamayalım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şimdi bu sonuç sadece okul öncesi öğretmenliğinden mezun olanlarında lisede çalışabileceğinimi kapsıyor yoksa sadece çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği şeklinde diploma çıkışı ile mezun olanlarımı kapsıyor.
bir arkadaş yukarıda bu sonuç 2004 ten önce atananları kapsıyor demiş dava sonucundan 2004 ten öncesi diye birşey çıkarmadım bu metni avukat bi arkadaşıma inceleteceğim ama eğer öyleyse ne büyük saçmalık ben 2005 mezunuyum ve 2006 şubatta başladım şimdi 2004 ten öncekiler bu alana kaynak oluşturmakta yeterli biz değiliz öylemi saçmalığın daniskası ben bu konuda hakkımı arayacağım.madem öyle bunun tarihini üniversiteye girişlerde belirlesinler.ben bu bölümü lisede çalışabileceğim için seç miştim 2002 de.ne saçma işler bunlar çıldırtırlar insanı.

Tepki Skoru
0
merhaba izmirde kız meslek liesinde 5 yıldan beri branş derslerine giriyordum benim de alanım okulöncesi olarak değiştirildi aynı okulun uygulama anaokulunda öğretmenilik ypıyorum idare mahkemesine dava açtm mahkemem hala sonuçlanmadı mahkeme benden yeni bir savunma istedi MURAT3302 arkadaşkazanmış olduğunuz davanın hukuki belge ve dosyalarını gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekürler.

Tepki Skoru
0
alan değişikliğinin aslı nedir biri bana anlatabilirmi lütfen ...

Tepki Skoru
0
murat3302 hocam.! bende sizin gibi dava açmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim İlk dilekçe milli eğitimemi verilecek? Ben 2003 yılında okul öncesi\çoç.gel.öğtr. atama branşı ile okulöncesi öğretmeni olarak atandım.Şuanda kadrom halkeğitim merkezinde, ama 1.5 yıldır kız meslek lisesinde görevlendirme çocuk gelişimi bölümünde derslere giriyorum dava açarsam kazanma şansım ne olur, yardımcı olusanız sevinirim

Tepki Skoru
0
murat3302 hocam bir geldiniz bir gittiniz nerdesiniz lütfen bi cvp yazın ya hem yardımcı olurum diyorsunuz hem nerdesiniz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakanlığın bizlere yaptığı zorunlu branş ayrımı için dava açıp kazanan birçok kişi varmış lütfen bu arkadaşlar nasıl bir yol izlediklerini ve ya dava nüshalarını bu sayfada yayınlasınlar lütfen .bende dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
peki hocam bu karar sadece dava açanı mı kapsar bizler emsal gösterebliyormuyuz çünkü itiraz süresini çok aştık.nasıl bir prosedür işletmemiz gerekir.teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
Yanılmıyorsam tebliğ edilmesinden sonra 60 gün içinde dava açma hakkımız vardı :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iki tane sendika bu konuyla ilgili olarak dava açtı onları da bekleyebilirsiniz

Tepki Skoru
0
benim diplomamda da okul öncesi öğretmenliği yazıyor yani şimdi ben çocu gelişimini de ekletebiliyor muyum tam anlamadım öyleyse nasıl yani ne yapmam gerekiyor?bu site çok güzel yaralanmak için ama hiç bir zaman sorularıma cevap alamıyorum lütfen biri cevap versin bu kez

Tepki Skoru
1
şu anda bireysel davalarla ancak sonuç alınabiliyor...fakat danıştayın tüm okulöncesini yani toplu bir karar alamadı...alsa tüm kararnamesi okulöncesi olarak değiştirilen öğretmnleride bağlayacak ama şimdi sadece bireysel davalar açan öğretmenlerin davaları sonuçlandı..danıştayın toplu karar yani tüm öğretmenleri ilgilendiren karar almasını bekleyecez..davalar halen sürmekte...

Tepki Skoru
0
BURSA MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN İSMET BÜYÜKATAMANIN M.E. BAKNINA VERMİŞ OLDUĞU SORU ÖNERGESİ SÜRESİ İÇİNDE YANITLANMAMIŞTIR.SAYIN VEKİLİMİZİN DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜM.BU KONUDA NE KADAR ÇOK MAĞDUR OLDUĞU İSPATLANIRSA SORU ÖNERGESİNİ SAYIN VEKİLİMİZ YENİLEYECEKMİŞ.ONUN İÇİN SAYIN VEKİLİMİZE ULAŞMAYA ÇALIŞALIM.MAĞDUR OLDUĞUMUZU SESİMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞALIM.

ADRES:ismet.buyukataman@.tbmm.gov.tr

Telefon:0312-420 61 70-71

Belgegeçer:0312 420 69 75

Tepki Skoru
0
bizde anaokulu öğretmenliğinden mezun olduk ve mesleki eğitim fakültesi çıkışlıyız bizede siz teknik öğretmensiniz ayrıca çocuk gelişimcilerle denksiniz dendi ama bu hiç bi işe yaramadı atamalarda..
milli eğitim bazı şeyleri tam olarak açıklamalı bence.

Tepki Skoru
0
arkadaşalar alan değişikliği için dava açan arkadaşların acilen benimle iletişime geçsin çünkü avukatlar davaları içerik olarak ya eksik açıyorlar yada yanlış açıyorlar tecrübeyle sabittir birçok ilde avukatların ve arkadaşalrın açmış olduğu davalar red yedi

Tepki Skoru
0
googla okulöncesi dava 6116 diye yazın birçok mağdur var büyük bir sitede konu sürekli güncell

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle