Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Buda Benim Yaramaz Kızım :)))

Tepki Skoru
0
oooofff çok yumuk yumuk bu yaaaa..ben çok severim kedileri hocam.üniversitedeyken vardı kedimiz yavru beyaz:))teşekkürler paylaştığınız için!..

Tepki Skoru
3
ben hayvanların delisiyim ve cok severim hocammm.... :))))))))) Bu yaramaz annemde malum evlenince almadım eve annemde vermedi:) Kaplumbaga,kuş ile yetiniyorum şimdilik...

Tepki Skoru
3
esra hocam,yün yumağı gibi,çok şeker birşey buuuu......benim yaramaz da, "benim kedim buuuu" diye bağırıyor ekran başında :)

Tepki Skoru
0
birisi kedmi dediiii (((; benmde vardııı ama burda yoookkk
esra öğretmenm çok tatlııı...çok sevmliii...şeker gbiii ((((;

Tepki Skoru
0
Forumda etkinliklerden ve günün strelsi olaylarından bizi uzaklaştırdığın için teşekkürler...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
çok şeker yaa geçen bir arkadaş da da yavru kedi vardı bir de boynuna kırmızı kurdele takmış o kadar şirin olmuş ki :)

Tepki Skoru
0
taylan öğretmenme katılyrm..bugnlerde forum gündemi inanlmz stresli...bu fotoğraflar gerçkten ilaç gbi geldiii (((;

Tepki Skoru
3
ay ne mutlu stresini aldıysa resimler, kedimin adı komikk annem bulmuştuu :)) SIDIKAAA...
Pisi pisi diyince felan bakmaz asildir sadece adına dönüp bakar 8 yasında oldu cok alıştık,buyudu artık yaslandı da iyi bakılırsa 10-13 sene yasıyorlar... Ama evde kedi bakmak cok zor hele ki tüylüyse... Allahtan mutfaga girmez,masaya cıkmaz,balık at önüne yemez sadece kuru mama ile beslendiği için rahatız.... Tabii annem her gün evi süpürüyor tü olmasın diye....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle