Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu yil 31bİn ÖĞretmen alinacakmiŞ!!

Tepki Skoru
0
kanal 7'de haberlerde izledim. 31 bin öğretmen alınacakmış. sözleşmeli ya da kadrolu demediler sadece 31 bin öğretmen dediler ve öğretimi aksatacak şekilde arada dönemde atama yapılmayacağını söylediler bilmiyorum kaçı okul öncesi olur acaba tahmini olan var mı ??

Tepki Skoru
0
yaaa gerçekten mi belki okul öncesine iyi kontenjan verirler ve belki atanırız ama

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ağustosta 31 bin öğretmen daha atayacaklarını duyurdu.
Bakan Nimet Çubukçu, Konya'nın Karapınar İlçe Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Mugayıtoğlu, Bakan Çubukçu'dan, Karapınar'ın öğretmenler için zorunlu hizmet bölgesi ilan edilmesini istedi.
Çubukçu da bir bölgenin zorunlu hizmet bölgesi olabilmesi için belli kriterlere uyması gerektiğini belirtti.
-''ÖĞRETMENLERİMİZDEN FEDAKARLIK BEKLİYORUZ''-
Kişisel tasarrufta bulunarak bir bölgeyi zorunlu hizmet bölgesi ilan edemediğini ifade eden Çubukçu, şunları kaydetti:
''Eğer objektif kriterleri esas almazsak, birçok bölge siyasi nedenlerle zorunlu hizmet bölgesi haline getirilebilir. Zorunlu hizmet bölgesi olduğu halde bazı bölgelerde böyle yapılmayabilir. Doğrusunu isterseniz eğitimin temel direği öğretmen. Öğretmeni bir yerde tutamadığınız takdirde, istediğiniz kadar fiziki altyapıyı sağlayın. Eğer öğretmen değişimi hızlı oluyorsa, eğitimde başarılı olamıyoruz. Nitekim ülke genelinde il ölçeklerinde başarı değerlendirmelerini masaya yatırdığımızda, eğitimde başarısız illerimizin veye ilçelerimizin sık sık öğretmen değiştirdiğini görüyoruz. Derslik başına düşen öğrenci sayımızın 14 -17 arasında olan illerimizde bile bazen başarısızlık var. Burada, öğretmenlerimizden özellikle büyük fedakarlık bekliyoruz.''
-''AĞUSTOSTA ATAMA YAPACAĞIZ''-
İlkokul 5. sınıfa kadar 5 veya 6 yıl öğretmen değiştirilmiş bir sınıfın öğrencilerinin eğitimde süreklilik sağlamasının zor olduğunu dile getiren Bakan Çubukçu, şöyle devam etti:
''Bu nedenle biz de öğretmen açığını planlarken, bu sık yer değişikliğinin önüne geçmek için hem zorunlu hizmet sürelerini uzattık, hem de alımda bir kez eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde atama yapıyoruz. Onları da bu ay itibariyle gerçekleştireceğiz. Öğretim yılı devam ederken ara dönemlerde öğretmen ataması yapmayacağız ve ihtiyaç olan bölgelere ağustosta 31 bin öğretmen daha atayacağız, daha öncede 10 bin atama yapmıştık. Zorunlu hizmet bölgesi konusunda Karapınar bu kriterlere maalesef uymuyor.''

bu da linki:
A?ustos'ta 31 bin ö?retmen atamas? daha haberi E?itim haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri --- Bu noktada haber var

Tepki Skoru
0
şimdii yeniden okudum daha iyi anladım. tek atama o da ağustosta ve okul başlamadan önce olacak ve eylüle sarkmayacak. sözleşmeli alım da kadrolunun hemen ardından olur heralde o zaman di mi :))

Tepki Skoru
0
hocam en az 5bini okul öncesine verirler gibi geliyor bana bilemem tabi :O))

Tepki Skoru
0
hocam en az 5bini okul öncesine verirler gibi geliyor bana bilemem tabi :O))
hocam hepsinin kadrolu olmA İMKANI OLURMU ACABA puanım yine çok düşük gelicek geçen atamada gidebilirdim ama bu atamada kesinlikle başvuru bile yapamayacakmışım gibi geliyor

Tepki Skoru
0
hocam hepsinin kadrolu olmA İMKANI OLURMU ACABA puanım yine çok düşük gelicek geçen atamada gidebilirdim ama bu atamada kesinlikle başvuru bile yapamayacakmışım gibi geliyor
sanmıyorum hocam bence sözleşmeliyle birlikte 31bin olur gibi geliyor hepsi kadrolu olsaydı kadrolu diye belirtirdi herhalde.
uzun süredir boş boş bekliyorduk bu haber bana çok iyi geldi heyecanlandırdı :)

Tepki Skoru
0
inşaallah bekleyip göreceğiz :) ben atamaların eylüle sarkmamasına da çok sevindim valla yaa...

Tepki Skoru
0
geçen yıl 30 du bu yıl 27 il daha eklenmiş arkadaşım. ayrıca kubiti arkadaşım seninle aynı fikirdeyim geçen yılki gibi ha oldu ha olacak derken yıprandık bende 26 işaretlemeyip atanamayanlardanım. eylülde atama biter olmazsa yolumuza bakarız:)))

Tepki Skoru
0
aynen hocam ben de 26 işaretlemediğim için kaldım hayırlısı bakalım :)

Tepki Skoru
0
ben de işaretlemedim :(:( kaçtı arkadaşlar puanınız ?

Tepki Skoru
0
aynen hocam ben de 26 işaretlemediğim için kaldım hayırlısı bakalım :)
bende 26 yı işaretlemeyip kalanlardanım ama ben çok pişman oldum ya kadroludan sonra söz. alım olmazsa kadolu atama zaten ağustosun sonunu bulur söz.alı ma
zaman yok gibi

Tepki Skoru
0
Ben sözleşmeli alımın yapılırsa en geç Eylül sonunda belli olacağını tahmin ediyorum.Sonuçta birkaç hafta çoğu branş ve çoğu yerde fazla bir şey ifade etmez...

Tepki Skoru
0
Ücretli ogretmenlik yapan arkadaslar oldugu surece biz atanamayiz.ya birakin su inadi basvurmayin da devlet atamak zorunda kalsin ama bi bakiyorum mebler dolmus ucretli ogrretmenlik icin yapmayin sunu biraz akilli olalaim ve biz onlari mecbur hale getirelim lutfennnnn.yoksa 4 bin den fazla atama yapmaz bu devlet

Tepki Skoru
0
arkadaşlar niye inat ediyorsunuz kadın kırk kere dedi kadrolu olacak hepsi diye bide 31binin içinde sözleşmeli olcak diye söylenti çıkarmayın..
zaten beklemek çok zor bide böle sıkıntı verici laflar söylemeyin dikkatli yorum yapalım LÜTFENNNNNN

Tepki Skoru
0
kubiti hocam benim puanım 74tü kadroyu elimin tersiyle ittim resmen moralim sonra çok bozuldu :(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle