Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu sene karne hazırlanıyormu..bilen varmı..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar karne hazırlanacak mı??? ben yok diye duydum..peki dönem sonunda ne yapılacak..yeni atandım..tam bilmiyorum yapılacakları..

Tepki Skoru
0
hayır hocam e okuldan gelısım raporu doldurarak onu karne olarak vereceğiz ama tabi isteyenler o raporu allayıp süsleyebilirler

Tepki Skoru
0
tşk hocam..kazanım değerlendirme formu felan diyorlar..onuda mı dolduracaz yoksa sadece gelişim roporumu..ayrıca bunları doldurup nereye verecez..

Tepki Skoru
0
hocam karne ve diploma yasaklandı.kullanılmıyo fazla.dönem sonuna doğru gelişim raporu dolduracağız e okuldan aynı yerden çıktı alınacak bi tavsiye sakın son haftaya bırakmayın çok yoğun oluyo

Tepki Skoru
0
Kazanim deĞerİend,rme formlarini dolduracaĞiz onlar bİzde kalacak.bu formun iŞiĞinda gelİŞİm raporlarini doldurup velİlere vereceĞİz

Tepki Skoru
0
kazanım değerlendirme dönem başında ve sonunda dolduruluyo ve öğrenci dosyasında kalıyo sene sonunda diğer evraklarla birlikte idareye teslim edilecek

Tepki Skoru
0
e-okulda yakında anasınıfı bölümünde gelişim sayfası açılır. her öğrenciye burada gelişim alanları ile ilgili bilgiler öğretmen tarafından doldurulacak daha sonra karne zamanı idareden bunların çıktısını alıp okul müdürüne imzalatıp okul mühürü basılacak ( O ZAMAN RESMİ EVRAK OLUYOR::) öğrencilere karne yerine bu rapor verilecek..

Tepki Skoru
0
hocam karne ve diploma geçen senede vermedik biz... milli eğitim yasaklandığını söylemişti. şimdi sadece kazanım değerlendirme formunun birinci dönem kısmını ve e-okuldaki gelişim raporları kısmını doldurup velilere veriyoruz. ikinci dönem başında çocuklar kazanım değerlendirme raporlarını tekrar getiriyorlar. yıl sonunda diğer evraklarıyla teslim ediyorsunuz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle