Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu sene istanbulda usta öğretici seminerine katılıp aatanan varmı?

Tepki Skoru
0
ben bu sene usta öğretici seminerine katıldım aöf'e de okuyorum ama henüz atamam olmadı atanan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum

Tepki Skoru
0
ben bu sene usta öğretici seminerine katıldım aöf'e de okuyorum ama henüz atamam olmadı atanan arkadaşlar varmı çok merak ediyorum
bende aöf 3, sınıfım seminerede geçen yıl katıldım. ama atanamadımmm bu yıl seminere katılıpda atanan üstelik lise mezunu arkadaşlarım var çok sinirliym hakkımız yeniyorr:hhf:

Tepki Skoru
0
ben de 3. sinifim oncedende cikmisti gorev ama bu sene ses yok. 4.siniftaki arkadasima da cikmamis hemde 3 senedir gorev aliyodu arkadasim.
lise mezunlarinin atanmasi cok tuhaf ama arkadaslarinin tanidiklari varmi peki milli egitimde cunku torpil olmadan atanmalari cok garip.ya torpil yada yanlislik baska bi aciklamasi olamaz...

Tepki Skoru
0
lise mezunu olupta atananların kesin arkalarında bir dayıları vardır..

Tepki Skoru
0
ya zaten bu liselileri ne diye atarlar analamam aöfliler yerleştide onlar kaldı böyle saçmalık olmaz

Tepki Skoru
0
bence lise mezunlarının usta öğretici olarak atanması yasaklansın otursun öss'ye çalışsınlar

Tepki Skoru
0
bekliyoruz haala BEKLİYORUZ nezaman atamamızı yapıcaklar çok merak ediyorum.2 yıl görev aldım.aöf 4. sınıfım 1 ay sonra mezun durumda olucam lise mezunlarının yerleşmesini hazmedemiyorum herkes gibi....3. hafta oldu komik ya komikkk

Tepki Skoru
0
Bence bu ustaöğretıcılık işi artık Mıllıegıtım tarafından yapıldıgı ıcın torpıllere sarmaya basladı ben basvurmadım belgem yoktu ama aof 3 snıf ogrencısıyım ve hersene 4 bın mezun veren okuloncesının kadrosunu 1000 yaparlarsa bole olur gercİ diğer branşlar bizden cok daha fena yıne cok sukur alım iyi lafın kısası ustaöğretıcılıkler kaldırılmalı herkes emeğiyle hakkıyla okulunu bitirip öğretmenliğini yapmalı lise mezunu aof okuyangörev yapsın ünv mezunu okulonceci iş arasın... valla sonumuz ne olacak bakalım ......

Tepki Skoru
0
Bence bu ustaöğretıcılık işi artık Mıllıegıtım tarafından yapıldıgı ıcın torpıllere sarmaya basladı ben basvurmadım belgem yoktu ama aof 3 snıf ogrencısıyım ve hersene 4 bın mezun veren okuloncesının kadrosunu 1000 yaparlarsa bole olur gercİ diğer branşlar bizden cok daha fena yıne cok sukur alım iyi lafın kısası ustaöğretıcılıkler kaldırılmalı herkes emeğiyle hakkıyla okulunu bitirip öğretmenliğini yapmalı lise mezunu aof okuyangörev yapsın ünv mezunu okulonceci iş arasın... valla sonumuz ne olacak bakalım ......
sana katılıyorum bu böyle devam etmemeli....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar semıner olmıyacak mı okul öncesi
butun umutlarım bırer bırer yok oluyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika