Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu okul bitmez

Tepki Skoru
0
bu okuldan akıl sağlığı yerinde kimse mezun olamaz. o kadar çok ödev ve yapılacak şeyler var ki herkes kafayı yemek üzere... bu sene neden böyle oldu anlamadım. o kadar yoğun ki herşey hiç birşey yetişmiyor. birde yaptıklarımız beğenilse :( emeğe saygı yok... uğraş uğraş sanki herşey boşuna. diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımla konuşuyorum bu kadar boğulan yok. bize mi garezleri var acaba...en kolay denilen dersler bile işkence haline getirilebiliyor. bide anlamıyorum fatma hocanın verdiği dersleri neden başka bir hocamız sürekli sahipleniyor(ismi lazım değil) surda bi fatma hocamız var zaten. dramayı o hocayla aldığımızı düşünemiyorum :) fatma hoca pratiğe yararlı şeyler öğretiyor.teorikten bıktım....... bu aralar isyanlardayım yazılacak o kadar çok şey var ki. sizin fikriniz ne arkadaşlar ?

Tepki Skoru
0
AMNDA AMAN BAK SEN NİGHTMARE ARKADAŞIMA YORULURMUŞ TA AMANDA..KIYAMAM BEN SİZEEE.TAHMİN ETMEK İSTİYORUM 3.SINIFTAMISIN ACABA.EĞER CEVAP EVETSE HAYIRSADA FARKETMEZ GERÇİ DE BİZ DE AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK SEVGİLİ KADER ARKADAŞIM.HELE 3.SINIF HİÇ BİTMEZ GİBİ GELMİŞTİ AMA BİTTİ BAK HEMDE ÜSTĞNDEN 3 YIL GEÇTİ.2005 MEZUNUYUM VE YAŞADIKLARINIZI ÇOK İYİ ANLIYORUM.AMA İNAN MEZUN OLUP İNŞALLAH MESLEĞE BAŞLADIĞINDA O KADAR DUA EDECEKSİNKİ HOCALARINA ÖZELLİKLEDE FATMA HOCAYA BİRDE NESRİN HOCAYA GERÇİ HEPSİNİN BİZLERE FAYDASI ÇOK OLUYOR.SİZ ÜNİVERSİTEDE OKUMUŞ OLMANIN KIYMETİNİ BİLİN ÇÜNKÜ HAYAT ÇOK ZORLAŞIYOR OKUL BİTİNCE.BENDEN ABLA TAVSİYESİ.BİR DE ÇOK MERAK ETTİM SİNİR OLDUĞUN HOCAYI. BANA ÖZEL MESAJLA SÖYLESENE KOLAYLIKLAR BAŞARILAR

Tepki Skoru
0
3.sınıfım doğru özleyeceğimin farkındayım ama artık herkesin sabrı tükenmiş durumda nesrin hocada iyi hoş ama insanı çocuk gibi azarlayıp dalga geçer. baktık olmadı sınıf olarak konuştuk kişiliğinin böyle old. söledi ama suan daha iyi hocalara sinir olduğum falan yokta fatma hocanın aldığı her dersi alma çabası içinde olan hocamız asiye hoca onun verdiği tüm dersleri aldı mat öğr. araç yapımı... şimdide dramayı alacakmış o hocada kendini yetiştirmiş bi hoca bölümümüzdeki tüm hocalar gibi ama drama konusunda fatma hoca uzman. aslına bakarsan alanında en uzman hocalar bizim üniversitede dokuz eylülde bile böyle bir akademik kadro yok. bu arada bölüm başkanımız değişti m. buluş oldu hepimize hayırlı olsun.....

Tepki Skoru
0
ay mustafa buluş hala var değilmi.acayip bir adam o ya.hala bisikletle ve krem mantosuyla mı geliyor okula yoksa?nesrin hocanın karakteri öyle gerçekten.ama şunu unutma nesrin hoca çalışkan insanları çok sever.asiye hocaya gelince bizim zamanımızda yeni gelmişti amerikadan.değişik bir hoca o da işte.ama dediğin gibi fatma hocanın bizim bölüm için çok ayrı bir yeri vardır.hele drama için tartışmasızdır.dediğin gibi akademik anlamda bizim bölüm kıymeti bilinmesi gereken bir bölüm.başarılar

Tepki Skoru
0
mustafa buluş artık bir araba aldı. ben severim onuda bir kötülüğünü görmedim en azından yaptığının hakkını verir. bizim hocaların akademik bilgi ve becerileriyle ilgili bir problemimiz yok problem öğrenciyle iletişim ve değer verme konusunda yetersizler. asiye hoca en eğlenceli olabilecek dersi bile işkenceye dönüştürme becerisine sahip. sürekli bir öğretmenin nasıl olması gerektiğinden bahsediyor ama söyledikleriyle yaptıkları tutmuyor. başka üniversitelerde öğretmenleriyle iletişimlerini anlatıyor arkadaşlar. kıskanıyorum valla :) birde rektörümüz değişti. sistemimizde değişti 1 vize 1 final olacakmış yaz okulunda öyle devam edecekmiş seneye kampüse taşınıyoruz.... bu aralar yaşanan değişimlere biz bile ayak uyduramıyoruz

Tepki Skoru
0
mustafa buluş artık bir araba aldı. ben severim onuda bir kötülüğünü görmedim en azından yaptığının hakkını verir. bizim hocaların akademik bilgi ve becerileriyle ilgili bir problemimiz yok problem öğrenciyle iletişim ve değer verme konusunda yetersizler. asiye hoca en eğlenceli olabilecek dersi bile işkenceye dönüştürme becerisine sahip. sürekli bir öğretmenin nasıl olması gerektiğinden bahsediyor ama söyledikleriyle yaptıkları tutmuyor. başka üniversitelerde öğretmenleriyle iletişimlerini anlatıyor arkadaşlar. kıskanıyorum valla :) birde rektörümüz değişti. sistemimizde değişti 1 vize 1 final olacakmış yaz okulunda öyle devam edecekmiş seneye kampüse taşınıyoruz.... bu aralar yaşanan değişimlere biz bile ayak uyduramıyoruz

Tepki Skoru
0
hadi hayırlısı bakalım.kampüse taşınmanıza sevindim.hepinize başarılar

Tepki Skoru
0
kampüse taşındık ama hala fen edebiyetta inip yürüyoruz. bide ana kapıda ki güvenlikçiye sinir oluyorum o kapıdan giriş yasak diye almıo bizi olmaz ki, canım böle ve evet üçüncü sınıf çok zor ama uygulama ve öğretmenlik pratiği yaptığımız dersler burda. keşke ödevler az olsa diyordum ama mezun arkadaşlarımla konuştuğumda çok yararlı olduğunu söylediler.

Tepki Skoru
0
Denİzlİde İkamet Eden Eden ArkadaŞlar Dergİ Ve Kİtap Almak İsteyen Olursa Pamukkale Ünİversİtesİ Altinda Konu AÇtim Ordan Ayrintilari Okuyabİlİr

Tepki Skoru
0
buraya rastgele yazıyorum ama bana yardımcı olabılırmısınz ben nufus müdürlüğünde calısıyrum ıkıncı ogretım olarak pamukkale okul oncesı ogrt. dusunuyorum sızce nasıl olur okulu bıtırebılırmıyım dersler zor mu sanırım 5 te baslıyor dersler etkınlıkler nasıl yapabılırmıyım

Tepki Skoru
0
çok komik ya 3. sınıftayken ben açmışım bu konuyu. sayfada görünce dur şuna bi cevap yazayım bir de üstünden yıllar geçer yazayım diyecektim meğer kendime yazacakmışım. vay be zaman ne kadar hızlı geçiyormuş meğer o zaman bitmez gibi gelmiş güzeldi, her güzel şey gibi bitti.....

Tepki Skoru
0
bende su anda paü de okuyorum.sizin yakındığınız hocalar hala okulumuzda:D ama dediğiniz gibi zor gelse de güzel bu günler .acaba bende bitirebilirmiyim bu okulu:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle