Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bu hikayeyi tamamlamama yardımcı olur musunuz lütfen??????????

Tepki Skoru
0
vakti ile gül bir ormanda birbirine komşu karga ve uğur böceği varmış.karga kendini çok beyenirmiş. tüylerinin tavuz kuşundan daha güzel olduğunu söylermiş. anı zamanda sesinin güzelliği ile övünüp her gün sabah şarkı söylemeden güne başlamazmış." gak gak gak , şu sesime bak kargaların güzellikte birincisiyim tray lay lom lom lom ..."
tüm bunlar ile bütün hayvanların başını şişirirmiş.
birgün uğur böceği ormanda gezinirken karganın bu söylediklerini duymuş" ne güzeli bne birincisi kendini övmeyi çok seviyorsun sen ne sanıyorsun kendini?" demiş
ama karga onu hiç umursamamış...
:2:

Tepki Skoru
0
Karga onu hiç umursamamış bile,gak gak gak,şu sesime bir bak...diye bütün hayvanları rahatsız etmeye davam ediyormuş.Uğur böceği ve diğer hayvanlar artık bu sesten o kadar rahatsız olmuşlarki,buna mutlaka bir çözüm yolu bulmalıyız,yoksa ormanda bu çirkin ses yüzünden hiç hayvan kalmayacak demişler.Uğur böceğinin aklına parlak bir fikir gelmiş,bu fikri ormanın en yaşlı üyesi baykuşa anlatmıŞ.Baykuş da,uğur böceğinin bu fikrini beğenmiş ve bütün hayvanlar bir araya gelerek,uğur böceğine yardım etmeye karar vermişler.Karga yine şarkısını söylerken birden ormanda kimsenin olmadığını fark etmiş,sağa bakmış sola bakmış kimse yok!Susmuş,heyyy arkadaşlar nerdesiniz???Bakın size yeni şarkılarımı söylüyorum...derken gerçekten de ormanda hiçkimsenin olmadığını anlamış.Birden telaşlanmış,korkmuş ben tek başıma ne yaparım bu kocaman ormanda.Neden kimse yok,arkadaşlarım neredeler diye hıçkırmaya başlamış.

Tepki Skoru
0
Karganın bu haline üzülen,uğur böceği.Kargayla konuşmaya karar vermiş,yavaşça yanına gelmiş;karga kardeş karga kardeş bütün gün sesinin ne kadar güzel olduğunu,tüğlerinin ne kadar parlak olduğunu,en güzelin de kendin olduğunu söylüyordun.Karga,başını eğmiş üzgün bir şekilde uğur böceğini dinliyormuş.Bütün gün bağırarak şarkı söyledin,seni uyarmamıza rağmen bizi dinlemedin devam ettin.Ormanda kimse kalmadı;çünkü herkes senden rahatsız olmuştu,diğer hayvanların da sesi duyulmaz olmuştu.Şimdi kimse yok,istediğin kadar şarkı söyleyebilirsin.Karga;istediğim kadar şarkı söyleyebilirim;ama yanımda hiçkimse yok,bütün arkadaşlarım gitmiş,çok yalnızım ve mutsuzum demiş.Uğur böceği,kargaya;eğer hatanı anlar,arkadaşlarından özür dilersen belki tekrar her şey eskisi gibi olabilir demiş.Karga,çok mutlu olmuş duyduklarına;kendini beğenmişliği,bencil davranışları yüzünden yalnız kalan karga,artık hatasını anlamış ve arkadaşlarından özür dileyeceğine,uğur böceğine söz vermiş.Biraz ilerde,ağaçların ardında olup biteni izleyen ormandaki diğer hayvanlar,bu konuşmaları duymuşlar ve teker teker saklandıkları yerden çıkmaya başlamışlar.Karga,arkadaşlarını gördüğüne çok sevinmiş ve bütün arkadaşlarından özür dilemiş.O günden sonra Neşeli Kalpler Ormanı sakinleri,bütün seslerin karıştığı,rengarenk,cıvıl cıvıl,mutlu bir ortamda yaşamaya devam etmişler.

Tepki Skoru
0
Konunuzu da uygun bölüme(yayınlanmasını istediğiniz etkinlikler) taşıdım,bilginize.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim yardımlarınız için . inş güzel birşey çıkara biliriz ortaya:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00