A atlas42 Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 635 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 52 14 Ara 2009 #1 merhabalar arkadaşlar bu hafta bana do-re-mi şarkısı,çiftçi çukurda şarkısı ,pazara gidelim şarkısı ve meslekler şarkısı lazım yardımcı olur musunuz vaktim yok arama butonunda çıkmıyor teşekkürler
merhabalar arkadaşlar bu hafta bana do-re-mi şarkısı,çiftçi çukurda şarkısı ,pazara gidelim şarkısı ve meslekler şarkısı lazım yardımcı olur musunuz vaktim yok arama butonunda çıkmıyor teşekkürler
D D_Akdemir Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 34 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 40 15 Ara 2009 #2 Çiftçi çukura daldı Haydi peri kızı Çiftçi çukura daldı Çiftçi hanımını aldı Haydi peri kızı Çiftçi hanımını aldı Hanım çocuğunu aldı Haydi peri kızı Hanım çocuğunu aldı Çocuk dadısını aldı Haydi peri kızı Çocuk dadısını aldı Dadı köpeğini aldı Haydi peri kızı Dadı köpeğini aldı Köpek kedisini aldı Haydi peri kızı Köpek kedisini aldı Kedi sıçanını aldı Haydi peri kızı Kedi sıçanını aldı Sıçan peynirini aldı Haydi peri kızı Sıçan peynirini aldı Peynir ortada kaldı Haydi peri kızı Peynir ortada kaldı ( oyun bitinceye dek bu dize yinelenir.) Pazara Gidelim (Çocuk Şarkıları) Pazara gidelim bir tavuk alalım Pazara gidip bir tavuk alıp napalım Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim. Pazara gidelim bir kedi alalım Pazara gidip bir kedi alıp napalım Miyav miyav miyav miyav diyelim Hapur hupur hapur hupur yemeyelim. Pazara gidelim bir köpek alalım Pazara gidip bir köpek alıp napalim Hav hav hav hav hav hav diyelim Hapur hupur hapur hupur yemeyelim Pazara gidelim bir ördek alalım Pazara gidip bir ördek alıp napalım Vak vak vak vak vak vak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim.
Çiftçi çukura daldı Haydi peri kızı Çiftçi çukura daldı Çiftçi hanımını aldı Haydi peri kızı Çiftçi hanımını aldı Hanım çocuğunu aldı Haydi peri kızı Hanım çocuğunu aldı Çocuk dadısını aldı Haydi peri kızı Çocuk dadısını aldı Dadı köpeğini aldı Haydi peri kızı Dadı köpeğini aldı Köpek kedisini aldı Haydi peri kızı Köpek kedisini aldı Kedi sıçanını aldı Haydi peri kızı Kedi sıçanını aldı Sıçan peynirini aldı Haydi peri kızı Sıçan peynirini aldı Peynir ortada kaldı Haydi peri kızı Peynir ortada kaldı ( oyun bitinceye dek bu dize yinelenir.) Pazara Gidelim (Çocuk Şarkıları) Pazara gidelim bir tavuk alalım Pazara gidip bir tavuk alıp napalım Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim. Pazara gidelim bir kedi alalım Pazara gidip bir kedi alıp napalım Miyav miyav miyav miyav diyelim Hapur hupur hapur hupur yemeyelim. Pazara gidelim bir köpek alalım Pazara gidip bir köpek alıp napalim Hav hav hav hav hav hav diyelim Hapur hupur hapur hupur yemeyelim Pazara gidelim bir ördek alalım Pazara gidip bir ördek alıp napalım Vak vak vak vak vak vak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim.
A atlas42 Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 635 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 52 15 Ara 2009 #3 Teşekkür ederim